Πόσα ξέρεις …,πόσα ξέρεις !!!
-Είπα να μην ασχοληθώ άλλο , με τον πρώην !...
-Ποιον πρώην ;
-Χμ! Μα με τον Γιώργο!..
-Ποιον Γιώργο;
-Όχι! Όχι αυτόν που υποψιάζεστε; Μιλάω για τον άλλο Γιώργο , τον Παπανδρέου …
-Τι έκανε ;

-Πολλά! Πάντως εάν κάπου κατά τύχη βρεθείτε με τον Γιωργάκη μην του δώσετε το χέρι σας !...’’Μην τον χαιρετήσετε δια χειραψίας …’’, γιατί αυτό θα σας …κοστίσει! Μην γελάτε !Αυτή είναι η αλήθεια .Η πραγματικότητα !’’Ο …’’αυτοενοικιαζόμενος ‘’Γιώργος Παπανδρέου  λέει η είδηση !!!...άρχισε να τα κονομάει ‘’!!!Μέχρι εδώ , το ενδιαφέρον  είναι …μικρό , γιατί το , πως ήταν γνωστό !!!Το μεγάλο ενδιαφέρον της είδησης είναι , στη συνέχεια .Απολαύστε …και θαυμάστε , παρακαλώ !... Σε κοκτέιλ πάρτι που έγινε στην Βοστώνη , όσοι από τους καλεσμένους θέλησαν να χαιρετήσουν δια χειραψίας τον Γιωργάκη Παπανδρέου , έπρεπε να (προ)πληρώσουν 15 δολάρια !!!!Ναι , δεν κάνετε λάθος !Ναι,διαβάσατε πολύ σωστά. Μια χειραψία με τον Γιώργο – Γιωργάκη , κοστίζει ακριβά !Δέκα πέντε δολάρια !!!Πως είπατε; Εάν κάποιος θέλει να τον …ασπαστεί , στο μάγουλο , πόσο θα πληρώσει;
-…Έλα μου ντε!..Εδώ πάει το τραγουδάκι. ’’…πόσο  κοστίζει το φιλί στη Δύση …,στην Ανατολή …’’!!!Ε, εάν η χειραψία ‘’κάνει 15 δολλάρια …’’, το φιλί ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ κάνει , τουλάχιστον , 50 δολάρια ;Και λίγα είναι !!!Γιωργάκης είναι αυτός !!!Πάντως εάν βρεθεί κάποια στιγμή στον… δρόμο  σας και σας …προτείνει το χέρι για χειραψία ’’καρφώστε’’ το δικό σας πάνω σας !!!Αλλάξτε …δρόμο !Κάντε  κάτι !Όχι ,όμως … χειραψία , γιατί θα την πληρώσετε με 15 δολάρια !!!Και είναι κρίμα , ιδιαίτερα σήμερα που η κατάσταση (οικονομική και όχι μόνο …)στην χώρα μας , πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο , να πληρώνουμε γαμ… άλλων !!!Η μήπως κάνω λάθος ;Προσοχή λοιπόν …,μεγάλη προσοχή !!!
Ο Γιωργάκης δεν..αστειεύεται !!!Προσπαθεί να βγάλει και από την … ’’μύγα ξύγκι’’ , όπως λέει και ο λαός μας !!!Α ,ρεεε Γιωργάκη πονηρέ !!! Πόσα ξέρεις…, πόσα ξέρεις !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου