Η Μέρκελ ξεχνά! Οι Έλληνες ποτέ!!!


Ε, αυτό πια είναι από τα …ανήκουστα!!Η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δήλωσε πως ανησυχεί για το μέλλον της Ελλάδος!!Μάλιστα , τόνισε χαρακτηριστικά ‘’θέλουμε η Ελλάδα να πετύχει…’’!!Τώρα , εάν αυτό η ‘’σιδηρά κυρία ‘’το πιστεύει , θα σας γελάσω!!Ένα είναι βέβαιον πως πλησιάζουν οι εκλογές , στην Γερμανία !...Και αυτό λέει πολλά, όπως πολλοί είναι και οι Έλληνες ψηφοφόροι που ζουν και εργάζονται στην Γερμανία!...


Εκείνο πάντως που έκανε εντύπωση κατά τη διάρκεια της ‘’εφ’ όλης της ύλης ‘’,συνέντευξης τύπου , που έδωσε στο Βερολίνο , πριν λίγες ημέρες , η κυρία Μέρκελ, ήταν το γεγονός της αναγνώρισης (από την πλευρά της ), ότι ‘’τα μέτρα που λαμβάνονται στην χώρα μας πλήττουν τους ανθρώπους με μικρό εισόδημα…’’ Τώρα τι της λες ! Μέχρι χθες ήθελε(όχι τώρα πως ΔΕΝ θέλει)’’να μας… πιεί το αίμα με το καλαμάκι’’!!!Το τι άλλαξε το είπαμε .Έρχονται(στην Γερμανία…)οι εκλογές!!! 

’Ματώνει η καρδιά μου , βλέποντας τους ανθρώπους (τους Έλληνες δηλαδή …)με μικρό εισόδημα (μισθοσυντήρητους και συνταξιούχους …)να πληρώνουν (μας …πετσοκόβουν η εδώ τρόικα και η …εισαγόμενη!)μόνο αυτοί και να χάνουν κεκτημένα …’’,είπε- δήλωσε , χωρίς υποκρισία η Ανγκελα Μέρκελ !!!Είπε  ακόμα χωρίς ίχνος ντροπής :’’Θέλω την Ελλάδα μέσα στο ευρώ …’’!!Δεν είπε όμως λέξη…, ούτε λέξη  για ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Δεν αναφέρθηκε(ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ…)στα κλεμμένα από τους Γερμανούς κατά την διάρκεια του πολέμου !Στον χρυσό που τότε μας έκλεψαν δηλαδή !Και τα δις που μας χρωστάνε ΔΕΝ είναι ούτε ένα …, ούτε εκατό , είναι πολύ περισσότερα και υπάρχει και δικαστική απόφαση υπέρ μας !Λέξη λοιπόν για ΟΛΑ αυτά …λέξη !Η κυρία Μέρκελ ξεχνά! Οι Έλληνες ποτέ!!!

 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου