Ο πλανήτης θα ζήσει!!!



         Λες;
-       Έλα ρεεε…, σοβαρέψου..!
-       Καλααά…
-       Μααα…, πιστεύεις κάτι τέτοιο;
-       Εσύ δεν;… Δεν περνάει από το μυαλό…, από τη σκέψη σου ότι…
-       … Ότι… ήρθε το τέλος; Ρεεε πας καλά; Ή χάνεις λάδια; Μου λες;
-       Ωραία! Εγώ να δεχθώ, ότι έχεις δίκιο..! Άλλα λένε οι… επιστήμονες..! Άλλααα…
-       Δηλαδή;
-       Νααα…, έφθασε η “συντέλεια του κόσμου…”! Και ότι… “ουδείς θα σωθει…”! Και…
-       … Και άλλες πολλές μαλ…! Ρεεε…, δεν πας στο διάολο! Κάθομαι και σε ακούω τόση ώρα…
-       Ναι! Ναι, κορόιδευε εσύ και όταν αύριο (ειπώθηκε ότι στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, θα καταστραφεί ο πλανήτης!)… “έρθουν τα πάνω κάτω…” να δω, εάν ζούμε, τι θα πεις;
-       Εκεί, εσύ! Τον… χαβά σου!! Δε βλέπεις πού πάμε με τους φόρους και τα χαράτσια..; Και ασχολείσαι με τις βλακείες όλων αυτών που ίσως να μην έχουν κάτι άλλο να ασχοληθούν και μας… “σερβίρουν” όλα αυτά τα ανόητα! Δεν καταλαβαίνεις ότι επιδίωξή τους είναι, να μας… τρομοκρατήσουν; Κι αν κρίνω, από τη δική σου συμπεριφορά, το έχουν καταφέρει, δυστυχώς!!!


      -Ρεεε Κοντονή μου, όσο κι αν προσπαθείς να με καθησυχάσεις… “έρχονται τα γεγονότα…” και τα πάντα… “ανατρέπονται…”!!! Πώς λοιπόν να πιστέψω εσένα, όταν οι επιστήμονες…, οι “σύγχρονοι αστρονόμοι (και ελπίζω να μην τους… αμφισβητείς;..) συμφωνούν απόλυτα με το συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, τον Στανισλάβ Λεμ…, ο οποίος έγραψε πως έρχεται η… συντέλεια, αλλά να μην περιμένουμε και πολλά πράγματα από το τέλος του κόσμου…”!!!
-       Μάλιστααα… και μετά… ξύπνησες!!! Ρεεε…, έλα στα “συγκαλά σου”, όπως φώναζε η αείμνηστη η μητέρα μου η κυρά-Λεμονιά Κοντονή!!! Και πόσο δίκιο είχε… Τώρα ρεεε, φίλε το καταλαβαίνω..! Για αυτό λοιπόν σου ξαναλέω, “έλα στα συγκαλά σου… και άλλαξε… τροπάριο, γιατί διαφορετικά σε βλέπω στο… μουρλάδικο!..”!!!
-       “Θεέ μου…, βοήθησέ με…”! “Θα μου στρίψει…!!!
-       Είδες και μόνος σου το λες! Θα σου στρίψει! Αυτό, είναι σίγουρο, ότι θα γίνει, εάν δε σταματήσεις να… ασχολείσαι με την… επερχόμενη την Παρασκευή “Συντέλεια του κόσμου…”!!!! Το κατάλαβες;
-       Ναιαιαι… και σε ευχαριστώ..!
-       Τώρα για όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, ο κ. Γιάννης Σειραδάκης (καθηγητής Αστρονομίας, στο Πανεπιστήμιο…) “παρουσίασε την ημερήσια και ετήσια κίνηση των ουράνιων σωμάτων και έδειξε ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2012, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ!” Ακόμα, όπως τόνισε ο κ. Σειραδάκης, “… η ευθυγράμμιση του Ήλιου, με το κέντρο του γαλαξία, συμβαίνει κάθε χρόνο την ίδια ημέρα…”!!! Άρα ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ..! Ο πλανήτης, δεν πρόκειται να… καταστραφεί..! Για εδώ, την Ελλάδα…, “άλλοι έχουν αναλάβει το έργο αυτό…”!!! Και καλά θα κάνουμε ΟΛΟΙ να τους τα… “πούμε ένα χεράκι, όπως οι χρονιάρες ημέρες το… απαιτούν..!”!!! Αυτοί είναι οι… τρομοκράτες..! Και αυτοί… φέρνουν την… “συντέλεια της Ελλάδας”!!! Όλα τα άλλα είναι…, στη φαντασία μερικών…, μερικών οι οποίοι μάλλον δεν έχουν με τι άλλο να καταπιαστούν!!! Κι έτσι μας… αραδιάζουν τις… κουτουράδες αυτές!!! Καμία “συντέλεια” δεν πρόκειται να γίνει..! Δεν έρχεται το ΤΕΛΟΣ του κόσμου! Για αυτό… ελάτε και πάλι στη σημερινή πραγματικότητα!!! Στον αγώνα της… επιβίωσης! Ο πλανήτης θα ζήσει!!!




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου