Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
 
 
 
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
 
 
 
 


Μια ξεχωριστή πρόταση για σήμερα Κυριακή και για όλη την οικογένεια είναι η κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ που παίζεται με μεγάλη επιτυχία  στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ απο τον Πέτρο Φιλλιπίδη και πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς !
 
Τη διασκευή του έργου την έχει κάνει ίδιος ο Πέτρος Φιλλιπίδης με τον Χρήστο Σιμαρδάνη μεταφέροντάς μας στις δεκαετίες του 1950 και 1960 με φόντο την ....Βενετία!!!
 
Παίζουν :
Πέτρος Φιλιππίδης, Τάκης Παπαματθαίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χρήστος Σιμαρδάνης, Άννα Μονογιού, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Βλάχος, Ηλίας Γιαννάκης, Σταυρίνα Ψιμοπούλου.

 
 
 
Λίγα λόγια για το έργο ....


Ενας πανούργος υπηρέτης, που δουλεύει για δύο αφεντικά, περιστοιχισμένος από χαρακτήρες απερίγραπτους.
 Ένα κορίτσι μεταμφιεσμένο σε δίδυμο αδελφό της, η οποία ψάχνει τον αγαπημένο της που κατηγορείται για φόνο, ένας νεαρός που προσβλέπει σε μια καριέρα στην όπερα για να ξεφύγει από τη μαφιόζικη φαμίλια του, ένας υπερφίαλος δικηγόρος, ένας αρχιμαφιόζος πατέρας και διάφορες άλλες προσωπικότητες, που «απογειώνουν» τη χιουμοριστική διάθεση του έργου, δημιουργώντας σωρεία μπερδεμάτων και παρεξηγήσεων.                                                                Καλή μας διασκέδαση


                                                               Λέμυ Γ.Κοντονή


 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου