ΤΟ..."ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ !!!!!
     
   
  "Ο κόσμος το'χει τούμπανο... Και αυτοί...κρυφό καμάρι..." !!!
                         
  Αυτο πιστεύει ο λαός μας για την πολιτική,αλλα και γενικά για τους πολιτικούς ταγους της χώρας μας! Και έτσι ειναι! Ο λαός μας εχει απόλυτα δίκιο! Τρανό παράδειγμα ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ,πριν απο μερικά 24ωρα, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!.. Εκει...παίχθηκε μια παράσταση του...παραλόγου!  "Ηταν μια παράσταση, που είχε 300 πρωταγωνιστες και...εκατομμύρια θεατές..."!!! Οι πρωταγωνιστες έπαιξαν θαυμάσια τον ρόλο τους και στο τέλος...αλληλοχειροκροτηθηκαν !!!  Απο την πλευρά τους οι θεατές (ΔΕΚΑ και πλέον εκατομμύρια...), ενώ είχαν...διαβάσει την "υπόθεση" του έργου και φυσικα γνώριζαν απο πριν, "το τέλος" του, όταν...έπεσε η...αυλαία...,ανακουφιστηκαν και υποχρεώθηκαν να...χειροκροτήσουν (λέμε τώρα...) η  να...γιουχαρουν (οι περισσότεροι...) και τους 300 πρωταγωνιστες !!!
                      
           
            





Η... ΥΠΟΘΕΣΗ (του...έργου) !!!
  
Το όλον θεμα, παίζεται μέσα στο..."θέατρο" (πιο σωστά Βουλη!), όπου οι...ρολοι, οι...ατάκες, οι...διάλογοι ( μερικοί ξεπέρασαν και το...κείμενο του...σεναριογραφου!!!) η...πάλη, οι...θέσεις, αλλα και οι...αντιθέσεις περνούσαν...,για την ακρίβεια, διαδέχονταν σε ρυθμό απίστευτο, ο ένας τον άλλον!!!  Ηταν πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!.. Ναι, απίστευτο αλλα αληθινό!..  Και είχαν μάθει άριστα τον ρόλο τους και οι 300 !!!   Τόσο καλα, που θα τους ζήλευαν και οι καλύτεροι ηθοποιοί, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλα σε όλο τον κόσμο !!!   "Ξέρετε τι σημαίνει, οι ατάκες να μην...χανουν ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ;" , μου είπε ένας καλός μου φίλος ηθοποιός · και συνέχισε :  "Πολλές φορές στο...σανίδι (πάνω στη σκηνή...) ένας ηθοποιός, ας εχει διαβάσει το σενάριο, μπορεί να...χάσει κάποια απο τα λόγια!.. Εδώ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο!.. Όλα ήταν τέλεια!!! Μπράβο τους !.." !!!!!  Και πραγματικά! Ο γνωστός...,ο διάσημος έλληνας ηθοποιός και καλός μου φίλος (πρόκειται για τον Κώστα Πρεκα !..) εχει 1000 ο/ο δίκιο!..  Ναι, δεν είδαμε κανένα...χάσμα στην παράσταση των 300 !!!   Αντίθετα μας...ενθουσίασαν οι ατάκες τους και φυσικα η...αλληλοκαλυψη, κάτι που μας άφησε...άφωνους !!!   Ναι, ήταν μια...εντυπωσιακή παράσταση, που ενδεχομένως θα αργησουμε (βέβαια ποτέ μην λες ποτέ η χρόνο...,ημέρα..., η ώρα !!) να ξαναδούμε !.. Μπράβο τους !!! "Κανεις δέκα...", μου έλεγε πάντοτε με νόημα ο πεθερος μου, ο αείμνηστος μπαρμπας Γιώργης Ρεππας !!! Ε, λοιπόν και αυτοί (οι 300 !..) , "κάνουν δέκα..."!!!
                         

                            ΤΑ...ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ !!!



 Τα δέκα εκατομμύρια και πλέον των θεατών, που είδαν προχθές την..."παράσταση των 300", θέλησαν να δουν "το κάτι άλλο...", αλλα τελικά "έμειναν με αυτη την...γεύση!" !!! Όλα...,η τα πάντα όλα ήταν...προμελετημενα!.. Ηταν...προκατασκευασμένα !..  Και έτσι, "η υπόθεση ήταν γνωστή...,πριν καν αρχίσει η παράσταση!.." !!!  Μείναμε λοιπόν, με την..." γλυκά της αλλαγής του...συστήματος!"!!!  Κρίμα· και ήταν τόσο πολλα τα...εισιτήρια!..   Ρεεε,πλάκα μας κάνετε; Καλα λέει ο λαός μας, "κάθε πέρυσι και καλύτερα..."!!!  Το..."παιχνίδι" ήταν στημένο,δυστυχώς !!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου