Έτσι, δεν είναι Αλέξη;


Το ακούω σχεδόν καθημερινά από τον Αλέξη! Τον Τσίπρα λέμε! Το έχει κάνει… ‘’ψωμοτύρι…’’!!! Όπου σταθεί, όπου και σαν βρεθεί…,εδώ το πάει, εκεί το φέρνει…,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΑΕΙ!!! Λες και ‘’τα τόσα προβλήματα που έχουμε είναι λυμένα…’’!!! Είναι γεγονός πως ‘’ο άνθρωπος δεν έχει επίγνωση των όσων( επικίνδυνων…) λέει και για το τι συμβαίνει δίπλα του…!!! Θα μου πει κάποιος ότι, ‘’αυτός (ο κ. Τσίπρας καλεεέ…) δεν γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, από τους στενούς (πιο στενοί, δεν γίνεται…) συνεργάτες του…και θα καταλάβει τον απλό πολίτη που περνάει…,τα φέρνει δύσκολα...;! Ποτέ!!! Δεν το έχει παιδί μου… Τελεία και παύλα! Αυτός δεν κατάλαβε τι έγινε στην Αμερική που πήγε! Δεν … αντελήφθη(καθόλου,…μα καθόλου όμως!) ποιοι ήταν εκείνοι που, ύστερα από δικό του αίτημα, συνάντησε! Και το πιο σπουδαίο ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ! Εκείνοι, (οι Αμερικανοί) του μίλαγαν για τις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα και όντως ( ο Αλέξης) ρώταγε εάν βλέπουν ‘’άμεσα εκλογές’’! Τώρα τι του λες!!! Πάνω από είκοσι(20) φορές διάβασα και άκουσα τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να… ζητάει ‘’εδώ και τώρα εκλογές…’’!!! Λες και οι εκλογές είναι μια…’’απλή υπόθεση…’’!!!
 
Με την ευκαιρία να υπογραμμίσω ότι εκλογές ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ( χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εναντίον μιας εκλογικής αναμέτρησης…) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ:
1.    Η εντολή που έδωσε ο λαός στη ΝΔ να κυβερνήσει και με άλλα κόμματα μαζί, είναι μόλις έξι μηνών! Άρα πολύ…, πολύ νωρίς!
2.    Η Ελλάδα τούτη την ώρα, είναι με την πλάτη στον τοίχο και ΟΛΟΙ ασελγούν επάνω της! Και εκείνη είναι ‘’υποχρεωμένη’’ να κάνει πως δεν καταλαβαίνει!!! Ενώ μέσα της βράζει και είναι έτοιμη να εκραγεί!!! Και
3.    Για μια νέα εκλογική αναμέτρηση, χρειάζονται κοντά στα δύο δισεκατομμύρια ευρώ! Χρήματα που ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ!!! Και αυτό ο Αλέξης Τσίπρας το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας! Απλώς το… παίζει! Όμως και τα… παιχνίδια έχουν και αυτά τα όριά τους! Και ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζει πως και εκλογές να γίνουν θα χάσει πανηγυρικά!!! Ζητάει άλλωστε εκλογές εκ του… ασφαλούς!!! Άρα λοιπόν… ζητάει εκλογές γνωρίζοντας πως τα άλλα κόμματα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ!!! Είναι λοιπόν ένας τρόπος επικοινωνίας και αυτός!!! Έτσι, δεν είναι Αλέξη;



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου