ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ

                         

Δεν υπάρχει σπίτι,που να μην εχει,όχι Γιάννη(που οπως λέει ο λαός μας οτι...,σπίτι που δεν εχει Γιάννη προκοπή δεν κάνει... Οχι αυτο...),αλλα ένα...,η δυο άτομα στην ανεργία!.. Εάν μου δειξετε τουλάχιστον  ένα σπίτι (και δεν αναφέρομαι στους επιχειρηματιες...,η στους Βουλευτές!) τότε θα σας..."βγάλω το...καπέλο!.."!!! Και μπορεί, χωρίς υπερβολή, να εχει και τρία η τέσσερα άτομα...,μπορεί ακομα και ολόκληρη την οικογένεια!!! Άλλωστε η κρίση ειναι όχι απλώς ΜΕΓΑΛΗ, αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!! Και δεν πρέπει να μας διαφεύγει και η δήλωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα, που μας ενημέρωσε , "χωρίς φόβο και πάθος" ( πιστεύω με απόλυτη ειλικρίνεια...,οπως αρμόζει σε κάθε πολιτικό ηγέτη!..), οτι "το 2013 θα ειναι ο πιο δύσκολος χρόνος στην κρίση..."!!!
 
                         

Με την ευκαιρία, να υπογραμμίσω πως,ο Αντώνης Σαμαρας , έδειξε και δείχνει μια "πολιτική ωριμοτητα", που θα την ζήλευαν πολλοί ηγέτες ξένων χωρών!.. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι πολιτικοι..."άρχοντες" ...,"παλιάς κοπής", που καθημερινα απο την τηλεοραση τα...ρίχνουν στον Πρωθυπουργό, τον οποίον αποκαλούν...,"κολεγιόπαιδο" και...συνεχιστεί-κληρονόμο της "άθλιας πολιτικής του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου...", η οποία μας έφερε σε αυτήν την...κατάντια..."!!! Δεν μας λένε όμως, όλη την αλήθεια!!! Το πόσο εκείνοι...,εκείνος στη συγκεκριμένη περίπτωση φταίει!!!!! Και αυτο γιατι και με την δικη του υπογραφή (μνημόνιο 1) φθάσαμε...και πέσαμε στον γκρεμό!.. Ναι!.. Ειναι ωραίο να...βγαίνεις στην τηλεοραση και τις δικές σου..."αμαρτίες" και "ευθύνες" να τις...μεταβιβαζεις  στους άλλους, λέγοντας εκείνο το...βαρύγδουπο "εγω...,εγωωωω, το είχα πει πρώτος το 2000..., αλλα δεν με άκουσαν!.." Και το ζητούμενο ειναι..."το είχες πει (αλλα ρεεε φίλε για ΟΛΑ...,μα για ΟΛΑ,είχες μιλήσει μόνο εσυ πριν απο 10 η 15 χρόνια; Ποιος είσαι; Ο...μαντης Καλχας; Τέλος πάντων...) τότε!.. Ναι!.. Αλλα τι έκανες, ώστε να αποτρεψεις το...μοιραίο;"!.. Να σου πω εγω που σε γνωρίζω και απο την...καλή,αλλα και απο την...ανάποδη!!!!!  ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, γιατι η κατάσταση ΤΟΤΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ!!! Και ακομα, εάν σήμερα είχες...μπει στην Βουλη, ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ..."ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ"!!!!! Θα είχες...ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ!!!!! Έτσι δεν ειναι "θείο" των Τζιτζιφιων; Αλλη φορά θα πούμε περισσότερα !.. Και βέβαια με πολλα στοιχεία-ντοκουμέντα!..
                          Τώρα! Η κατασταση ειναι τραγική!.. Παντού λουκέτα και απολύσεις!.. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Και στον ορίζοντα; Ελπίδα!.. Γιατι εάν και αυτη είχε...φύγει ...,τότε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΛΛΟΝ!!! Μα μπορεί να ζήσει ένας λαός μόνο με την ελπίδα; Φανταστείτε όμως να μην είχαμε...σύμμαχο μας, ούτε και αυτη; Τότε τι; Βέβαια, τούτο τον χρόνο, θα περάσουμε απο την...ο
οπή της βελονας!!! Το παραδέχονται όλοι. Το δήλωσε και ο πρωθυπουργός!.. Θα ειναι όμως, ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ;  Η  έρχεται "μαύρη θύελλα"; Εδώ, οι απόψεις ειναι και πολλές,αλλα και διαφορετικές!.. Έτσι ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ,είτε για το ένα, είτε για το άλλο!.. Όλα παιζονται!!! Να προσθέσω οτι "η κρίση και η ανεργία απειλούν τη συνοχή της οικογένειας" και αυτο ειναι γεγονός αναμφισβήτητο!.. Μάλιστα οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως "όταν ο πατέρας χάνει την δουλειά του, τότε διαταρασσεται, η οικογενειακή ισορροπία, με αποτέλεσμα τα παιδιά να βιώνουν,έντονο στρες..."!.. Και βέβαια να υπογραμμίσω οτι "ο αριθμός των ανέργων, έφθασε στα ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ..."!!!!! Αριθμός...αστρονομικός για τα δεδομένα της Ελλαδος!.. Το θέμα ειναι οτι δεν έχουμε..."πτωτικές τάσεις" , δυστυχώς!!!!! Και ακομα,περισσότερες απο 500.000 οικογένειες, ΖΟΥΝ (ήδη) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!!!! Όλα αυτα..."χτυπάνε κατευθείαν στην καρδιά της οικογένειας..."!!! Ερχονται ...εμφράγματα, λοιπόν!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου