Και όταν θυμώνει ο λαός…Εκείνοι διασκέδαζαν και εμείς τα…. κοροϊδία πληρώναμε!!! Μα τέτοιοι μαλ-κες που είμαστε, καλά μας κάνουν!!! Θα το μάθατε πως «κάθε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κόστιζε 325 εκατομμύρια ευρώ»!!! Ναι 325 εκατομμύρια ευρώ!!! Μια ολόκληρη περιουσία! Κρατική! Και ύστερα αναζητάμε υπεύθυνους για «χρέη στο δημόσιο…!!!», όταν μπροστά μας έχουμε με στοιχεία και ντοκουμέντα τα άτομα αυτά!!!

 


ΡΕΕΕ, παιδιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, « γιατί ένα τέτοιο κομματικό συνέδριο κοστίζει- αξίζει 325 εκατομμύρια ευρώ…»; Τι προσφέρει στο γενικό σύνολο; Και ακόμα για ποιο λόγο γίνονται αυτά τα συνέδρια; « Μήπως, για να…. βγάζουν τα μάτια τους ορισμένοι σύνεδροι…»! Ή ίσως για να τρώνε αστακομακαρονάδες και φασιανούς…»; Και είδαμε πρόσφατα στην Ισπανία, όπου έγινε το «συνέδριο της Διεθνούς Σοσιαλιστικής», τι ακριβώς τόνισε ένα νέο κορίτσι, όταν ζήτησε και πήρε το λόγο… «Εσείς μιλάτε εκ του ασφαλούς.., από τα πεντάστερα ξενοδοχεία που μένετε και απολαμβάνετε το χαβιάρι σας… και τον αστακό..» είπε και χωρίς ουδείς από του σοσιαλιστές να κοκκινίσει από ΝΤΡΟΠΗ, συνέχισε: «Και όλα αυτά, την ώρα και τη στιγμή, κατά την οποία λίγα μέτρα από εδώ, τα παιδιά πεθαίνουν από την πείνα..., ή ζητιανεύουν για μια φέτα ψωμί!!! Και τολμάτε να μιλάτε για σοσιαλισμό; ΑΙΣΧΟΣ!!!»! Και βέβαια η νεαρή Ισπανίδα σοσιαλίστρια, έσπευσε να… εξαφανισθεί!... Αργότερα και όταν ρωτήθηκε από συναδέλφους μου δημοσιογράφους ο πρόεδρος της «Διεθνούς Σοσιαλιστικής» ή της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς» (όπως γουστάρετε το διαβάζετε…), ο Γιώργος Παπανδρέου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα!... «Πληρώνουμε και από τη τσέπη μας…» είπε, χωρίς φυσικά να γίνει πιστευτός από ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΜΑ…ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΑΥΤΟ!!! Για αυτό έθεσα το ερώτημα, «γιατί γίνονται ΟΛΑ αυτά τα συνέδρια;». «Και ποιος είναι ο σκοπός και στόχος τους;»  Μπορούν να γίνονται, ασφαλώς, εφόσον «τα πάντα όλα» πληρώνονται από τους ιδίους!!! Από την δική τους τσέπη!!! Έτσι δεν είναι;
Τώρα! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε πως: «το φετινό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, θα κοστίσει 325 χιλιάδες ευρώ…!!!»
(οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν σήμερα με ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου )
Κόπηκαν… βέβαια κάποια μηδενικά και από 325 εκατομμύρια ‘!!!’ φθάσαμε στις 325 χιλιάδες ευρώ!!! Αλλά, για το σημερινό ΠΑΣΟΚ και τα 325 χιλιάδες ευρώ είναι πολλά!!! Τη στιγμή μάλιστα που το ΠΑΣΟΚ χρωστάει μισθούς έξι μηνών στους υπαλλήλους του!!! «Βαγγέλη κάνε κάτι..» λένε στο πρόεδρο του κόμματος τους με… πεινασμένη φωνή οι εργαζόμενοι…!!! Και έχουν δίκιο! Αλήθεια αναρωτηθήκατε «που πήγαν…, ποίοι… ή ποίος… έφαγε τα χρήματα»; Χρήματα που είμαστε τώρα πλέον αναγκασμένοι… υποχρεωμένοι να πληρώσουμε όλοι εμείς..!!! Το ζήτημα αυτό μας θυμίζει εκείνο που λέει ο λαός μας: «Άλλος… πηδάει (αλλιώς το… φωνάζει βέβαια..) και άλλως πληρώνει..!!!! Το θέμα είναι… μέχρι πότε θα είμαστε μαλ-κες…; Πλησιάζει πάντως η μέρα που ο λαός θα ξεσηκωθεί!!! Θα πάρει το… σκουπόξυλο και αλίμονο σας!!! Και όταν θυμώνει ο λαός….

Υ.Γ: Και νέα άδεια ζήτησε και πήρε από τη βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να… διδάξει στα αμερικάνικα πανεπιστήμια πως μπορεί να σωθεί μια χώρα από οικονομική καταστροφή…!!! Γιατί… παλικάρι μου τι σου έφταιξαν οι άλλες χώρες; Δεν σου φτάνει που γαμ..σες εμάς; Κάτσε καλά!!! Γιατί όποιος… πηδάει πολλά παλούκια… καταλαβαίνεις τι γίνεται στο τέλος!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου