ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !..

                                         Ανασχηματισμός! Ναι! Ειναι γεγονός! Ειναι...μπροστα μας! Ειναι εδώ!  Θα έχουμε λοιπόν μια νέα Κυβερνηση! Μια Κυβερνηση,"τετραετίας...", οπως είπαν οι δυο...εταίροι !.. Ο Αντώνης Σαμαρας και ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Ειναι αναμφισβήτητο, οτι ουτε η ΝΔ,ουτε και το ΠΑΣΟΚ,μπορούν να δεχθούν την..."αλά καρτ",συμμετοχή στην Κυβερνηση, του μέχρι και προχθές "τρίτου", Φώτη Κουβελη! "Το...μέσα,έξω δηλαδη..."!!! Το...σήμερα είμαι με το ΝΑΙ...,αύριο με το ΟΧΙ και τελικα κάνω-πράττω διαφορετικα!!! Και οπως λέει ο λαός μας και φυσικα εχει απόλυτα δίκιο! "...Και με τον αστυφυλαξ...και με τον χωροφυλαξ..."!!!!! Αυτο τέλος!
                                       Ακομα και σήμερα...,λίγο πριν απο τον ανασχηματισμό, δεν έχουμε καταλάβει, "γιατι,ο Φώτης κατέβηκε απο το τραίνο..."; Ο ίδιος δεν λέει πολλα! Αλλα και απο αυτα που τονίζει, δεν ειναι δυνατόν να βγάλεις συμπέρασμα! Θα πρέπει να υπογραμμίσω πως αρκετά στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ (οπως ο Λυκουδης,ο Ψαριανος,ο Οικονομου,ο Μπιστης κ.α),διαφοροποιηθηκαν απο τον Φανουρη,τον Φώτη Κουβελη,τον πρόεδρο τους!.. Ναι! Είχαμε...κραδασμούς! Είχαμε και... αναταράξεις!..  Η ΔΗΜ.ΑΡ, οπως υποστήριξε ο,πρόεδρος της, "δεν περνά στην αντιπολίτευση"!.. Και οπως είπε "θα ψηφίζει κατα περίπτωση τα νομοσχέδια..."!!! Ο κ. Μπιστης,για την αποχωρηση του κομματος του απο την Κυβερνηση,χαρακτηριστικά τόνισε: "Η ΔΗΜ.ΑΡ,που ένα χρόνο μάζευε το γάλα...,χθες (προχθές) δυστυχώς το...κλωτσισε!.."!!! Σωστός ο...παίκτης!..
                                    Ειναι λοιπόν γεγονός πως η νέα δικομματικη Κυβερνηση συνεργασίας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ "έκλεισε με...πάταγο την...πόρτα των εκλογών..."!!! Και έτσι "πέταξε τον...δυναμιτη που ο ΣΥΡΙΖΑ της είχε βάλει στα...θεμέλια της,στο...σπίτι της οδού Κουμουνδουρου!.. Ο Αλέξης (Τσιπρας) που έκανε...όνειρα για την καρέκλα του Πρωθυπουργού,έμεινε με...αυτα και με το..."φτου ρε...γαμωτο!"!!!!! Προσωπικα πιστεύω πως, με καλη διάθεση και θέληση,όλα θα πανε καλα...και η χωρα μας, θα τα καταφέρει να βγει απο τον...γκρεμό,που σχεδον όλοι οι Κυβερνησαντες, τα χρονια μετα την μεταπολιτευση,την εσπρωξαν (αυτο βέβαια είχε αρχίσει απο την πρωτη Κυβερνηση του Ανδρέα Παπανδρέου,πολλα χρόνια πριν! Έτσι;) και στη συνέχεια,όλοι αυτοι (οι πολιτικοι..!) εσχιζαν τα...ιματια τους!!! Νέα πρόσωπα! Θα μετάσχει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος,στη θέση του Αντιοροεδρου,κατα πάσα πιθανότητα!.. Νέα Κυβερνηση! Νέες ιδέες! Δύσκολη όμως  η επόμενη μερα...,αλλα με σταθερά βήματα παιδια,θα το ξεπεράσουμε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου