"ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ" ΣΤΗΝ ΕΡΤ !!!



 • Η...κατάληψη συνεχίζεται!
•  Μόλις 6% οι Νεοδημοκράτες!
• Χρονια αυτη η...κολωνια!
• Προέχει η διασφάλιση του αρχείου!
• Πανηγύρι η...αντίσταση!
                  
                                       



Δεν μπορω να καταλάβω το...είδος του αγώνα τους! Με το να ειναι με τα... καυτά σορτσακια τους, λες και βρίσκονται σε κάποια παραλία,μάλλον για άλλο σκοπό δίνουν την... μάχη...,τον αγώνα τους και όχι για την δουλεια τους! Και έτσι ειναι! Εάν κανεις μια...βόλτα θα το δεις, με τα ίδια σου τα ματια,μου είπε ένας φίλος ΕΡΤιανος!..
                                       Ο λόγος για τους...απολυμένους της (πρώην) ΕΡΤ ΑΕ!!! Οι...καλοπληρωμενοι απολυμενοι βρίσκονται (λένε-ισχυρίζονται,πως έχουν κάνει κατάληψη!..) μέσα και έξω του, της Αγίας Παρασκευής Ραδιομεγαρου και...πίνοντας ουισκακια (ρεεε συνάδελφοι απο το πρωί αρχιζετε να το... τσουζετε και όλοι καταλαβαίνουμε που...θα παει το πράγμα,εάν έτσι το...συνεχίσετε...) και ναι, ναι... χορεύοντας δειχνουν οτι,είναι...ενάντια της Κυβέρνησης!.. Τώρα! Δεν μπορω να φανταστώ έναν ο οποίος δεν εχει απο αλλου πόρους και εχει χάσει την εργασία του να δίνει, χορεύοντας τον αγώνα για την επάνοδο του! Τι είδους αγώνας ειναι αυτός; Ίσως οι καιροί έχουν αλλάξει! Ίσως!..

                                    

 Γεμάτος λοιπόν ο προαυλιος χώρος με εκατοντάδες εργαζόμενους και μη (και εδώ θα πρέπει να προσέξουν πολυ οι συνάδελφοι που ειναι επικεφαλείς της...αντίστασης! Να προσέξουν γιατι στο χώρο του Ραδιομεγαρου έχουν μπει άτομα περίεργα!) που το γλεντανε στην κυριολεξία! Οι...βερμουδες, τα...καυτά σορτσακια,τα φορέματα που δεν κρύβουν τιποτα κλπ, ειναι, ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ!!!   On kamera, οπως λέμε στην γλώσσα της τηλεόρασης,τα πάντα όλα! Αφήστε που κάθε...πονεμενος "ανεβαίνει στην Αγία Παρασκευή" έρχεται - πηγαίνει στην ΕΡΤ πιάνει ένα απο τα πολλα μικρόφωνα, "ρίχνει" έναν...δεκαρικο (έτσι λένε τις ομιλίες αυτές,ακομα και οι ίδιοι,όλοι αυτοι που έχουν κάνει την κατάληψη!) και αφου...εισπράξει ένα ζεστό...,η κρύο (δεν εχει σημασία για αυτόν) χειροκρότημα αποχωρεί πανευτυχης! Και για το ζητούμενο; Ουτε λόγος!
                                   
  Έτσι όμως δεν κερδίζονται οι...πόλεμοι! Οι μάχες γινονται σώμα με σώμα και πολλές φορές ειναι σκληρές! Έχουμε απώλειες! Έχουμε κλάμα! Δυστυχία! Αγωνία! Τρέξιμο! Και αλλα πολλα!.. Εδω, στο Ραδιομεγαρο, εχει στηθεί ένα...πανηγύρι! Λυπάμαι που το λέω...,όμως αυτη ειναι η τραγικη...,η μονη αλήθεια! Ειναι ένα πανηγύρι,με τα όλα του! Απο το...μαλι της γριάς,μέχρι το παγωτό  χωνακι! Απο όλα εχει εκει επάνω, στο προαύλιο της ΕΡΤ, ο...μπαξες! Έχω άδικο,συνάδελφοι της ΕΡΤ; Και βέβαια όχι! Κάτι λοιπόν πρέπει να κάνετε,πριν ειναι αργά...,η μάλλον παρα πολυ αργα!..
                                     


 Έλεγα λίγο πριν στο σχόλιο μου,πως έχουν μπει και μπαίνουν, οσο υπάρχει αυτη η κατάσταση, καθημερινα άτομα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΆΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ, άτομα που μπορει να κάνουν,εάν δεν την έχουν ήδη κάνει, την ζημια!.. Οπως όλοι γνωρίζετε (όλοι εμείς και εσείς που όχι μόνο αγαπήσαμε, αλλα λαρεψαμε την ΕΡΤ...) στο Ραδιομεγαρο ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!  Μιλάω βέβαια για το σπουδαίο αρχείο της ΕΡΤ! Ένα αρχείο,απο το οποίο αρκετό βρίσκεται σε χέρια κάποιων που πριν διοικησαν την ΕΡΤ και σήμερα διώκονται για κακουργηματικές πραξεις,για ατασθαλίες!!! Αυτο λοιπόν το αρχείο ΠΡΈΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΤΕ-ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ,για να μην πέσει στα χέρια κάποιων επιτήδειων! Μπορούμε να το κάνουμε αρκει να το θελουμε! Πάνω ακομα και απο την...απόλυση μας,προέχει αυτο!!! Η διάσωση και διαφύλαξη του πολύτιμου αρχείου μας!.. Έτσι δεν ειναι; Βέβαια δεν μπορει κανεις να ξεχάσει την..."μαύρη τρύπα" των περίπου 500 εκατομμυρίων ευρω που διαπιστώθηκε στην ΕΡΤ!!! Ουτε το οτι η αντιπολίτευση μιλαγε και μιλάει  για...κομματικό  στρατό της ΝΔ, όταν στις πρόσφατες συνδικαλιστικές εκλογές η Κυβερνωσα παράταξη πήρε μόλις το 6ο/ο!!! Όμως όλα αυτα περνάνε σήμερα σε δευτερη μοίρα...  Πρώτος στόχος μας, η διασφάλιση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ!!! Όλα τα αλλα...έπονται!.. Για την ΕΡΤ και την ΕΡΑ πρώην και νυν έχω πολλα να γράψω και να σχολιάσω! Όλα όμως στην ώρα τους!..
                    

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου