ΣΤΟ...ΤΖΑΜΠΑ!!!

• Μου το έλεγαν,αλλα...
• Κινδυνεύει η ζωη των υπαλλήλων!
•Αργησε ο ΟΣΕ!

                           Το είδα! Ναι το είδα με τα...ματια μου! Το έζησα! Οπως έζησα και την "αγριαδα,ενος  μαύρου που...στολισε στην γλώσσα του,τον ελεγκτή του προαστιακού με...χίλια δυο κοσμητικα,ναι,ναι κοσμητικα επίθετα! Ευτυχώς που ο δικός μας ο ελεγκτής (εδω εκείνο το δικο μας παει γάντι... Και μακρυα απο εμένα η λέξη ρατσιστης! Έτσι;) δεν...μασαγε...,κοινώς ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ και έτσι "πέρασαν", τα χειρότερα!.. 
                          "Αυτο κύριε Κοντονή τραβάμε κάθε μερα...", μου είπε ο άνθρωπος που έδειχνε οτι κρατάει...Θερμοπυλες! "Τι,συμβαίνει; Τι γίνεται ρε,παιδι μου;", τον ρώτησα! Για να μου απαντήσει,με κάθε ειλικρίνεια! "Καθημερινα ο κύριος αυτός,οπως και άλλοι πολλοι,μπαίνουν στο τραίνο χωρίς εισιτήριο!!!"!!!!! "Χωρίς εισιτήριο;",του ειπα! "Ναι! Και όταν πηγαίνουμε να τους κόψουμε εισιτήριο αυτοι διαμαρτύρονται έντονα και μας βρίζουν χυδαία...", ήταν η δικη του απάντηση! "Και τι κάνετε, στην περίπτωση αυτη;", το επόμενο δικο μου ερώτημα! "Ειδοποιουμε την Αστυνομία...,η οποία έρχεται, αλλα λίγες ώρες αργότερα όλοι αυτοι κυκλοφορούν ελεύθεροι!.. " η απάντηση του ελεγκτή!!! Με την ευκαιρία αυτη τρια ειναι τα ερωτήματα που...στέλνω και χρειάζονται άμεση απάντηση, απο τον ΟΣΕ! --- Πρώτον:  Τι θα γίνει εάν ένας...,δυο...,η τρεις απο δαύτους μαζευτούν και πάνω στον έλεγχο, ναι επιτεθούν στον εντεταλμενο υπάλληλο σας; Επειδη έζησα το περιστατικό λέω...,το υπογραμμίζω κιόλας οτι ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!
--- Δεύτερον: Με αυτόν τον τροπο (οπως φαίνεται ΟΥΔΕΙΣ απο τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες πληρώνει εισιτήριο! Το επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΙΣ!..), με τον τροπο αυτόν λοιπόν η εταιρία δεν χάνει χιλιάδες ευρω ημερησίως; Χρήματα τα οποία καλούμεθα να πληρώσουμε όλοι εμείς οι άλλοι! Έτσι δεν ειναι κύριε Σπηλιοπουλε; Και...
--- Τρίτον: Ποτε, επιτέλους θα μπει τάξη στον Ελληνικο Σιδηρόδρομο; Τώρα με τον νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον φίλο κ. Σπηλιοπουλο,για να λέμε και την αλήθεια κάτι παει να γίνει! Όμως 
χρειάζονται πολλα ακομα! Πρεπει να πάρει ακομα πιο δραστικά μετρα,εάν θέλει να..."τσουλισει",ναι
ΣΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ!!! Μετρα! Μετρα σκληρα! Και έλεγχος! Διαρκής έλεγχος! Γιατι τα πράγματα φαίνεται οτι είχαν ξεφύγει!!!
                          Τα λέω...,τονίζω όλα αυτα,γιατι αγαπω τον σιδηρόδρομο! Γιατι ο αείμνηστος πατέρας μου, ο μπάρμπα Θανάσης Κοντονής ήταν τριανταπεντε χρονια υπάλληλος (ξεκίνησε απο εργάτης στις γραμμές. Έδωσε εξετάσεις έγινε υπαρχεργατης,μετά αρχεργατης -έτσι ήταν τότε οι βαθμοι...-και πήρε σύνταξη με τον βαθμό του εργοδηγου!..) και όταν δεν είχαμε σχολείο τον ακολουθουσα,με το βαγονετο! Ήταν η μεγάλη χαρα μου! Μεγάλωσα και έγινα αυτός που έγινα (οτι έχω γίνει τέλος πάντων) χάρις στο ψωμι (η δουλεια του πατέρα μου...) που μας έδινε τότε η ΣΠΑΠ, έπειτα οι ΣΕΚ και κατόπιν ο ΟΣΕ!.. Δεν θα αφήσω κανέναν να κάνει κακο στον ΟΣΕ...,η σε κάποιο υπάλληλο του! Όχι, άλλο ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ!  Και όχι ΆΛΛΗ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ! Σύμφωνοι κύριοι του ελληνικού σιδηροδρόμου; Ωραία!..
                       • Συντ. Σημ.  Για το θεμα,εάν δεν δοθει άμεσα λύση απο τον ΟΣΕ, θα επανέλθω με λεπτομέρειες και πιο σκληρη κριτική! Ο κίνδυνος για την ζωη των εργαζομένων εκει,στον προαστιακό ειναι τεράστιος! Τώρα λύση πριν ειναι αργα! Πριν να θρηνήσουμε θύματα!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου