ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!!!

• Απο την πρωτη Αυγούστου!
• Ο ρόλος των αποδείξεων!
• Στο χέρι μας ειναι!
• Τα "γαλλικα" του κ. Σαμαρα!
• Ναι,153, στην Βουλη!

                        
 Ήταν προεκλογική δέσμευση! Το είχε πει...,το είχε υποσχεθει καλύτερα και σήμερα, αυτη η υπόσχεση γίνεται πραξη! "Όταν η ΝΔ κερδίσει και σχηματίσει Κυβερνηση,πρώτο μέλημα της,ειναι να..."πέσει", ο ΦΠΑ στο 13%...", είχε πει ο Αντώνης Σαμαρας,στους επιχειρηματιες, αλλα και όχι μόνο! Και χθες,ο Πρωθυπουργός απο την τηλεοραση ανακοίνωσε,πως απο 23% ο Φ Π Α, στην εστίαση "πέφτει", στο 13%!!! Το νέο μέτρο θα εφαρμοστεί απο την πρωτη Αυγούστου! Μέσα στο..."νταλα" του καλοκαιριού!!! Το υπογραμμίζω αυτο,γιατι,ίσως βγουν κάποιοι...εξυπνακηδες και πουν οτι "αυτο έπρεπε να είχε γίνει απο τον περασμένο Μάιο..."!..  Ναι! Σωστο ειναι! Όμως η Τροικα με κανένα τροπο δεν δεχόταν κάτι τέτοιο! Ύστερα απο πολλές επαφές που ειχε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαρας, με τους Τροικανους,κατάφερε να κάμψει τις αντιρρήσεις τους και να που το ΝΑΙ, έστω και δοκιμαστικά!.. Οπως το είπε,τότε...
                          
 Και για τον λόγο αυτόν ο Πρωθυπουργός βγήκε χθες και απευθυνόμενος στους επιχειρηματιες, τους μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας,τονίζοντας, πως "θα πρέπει απαραιτήτως να κόβονται αποδείξεις! Γιατι εάν η Τροικα διαπιστώσει το αντίθετο, το 23%,θα επανέλθει..."!!! Και ο Αντώνης Σαμαρας στην συνέχεια εξήγησε το τι ακριβώς πρέπει να γίνει... Τώρα! Με δυο λόγια. Εχει απόλυτα δίκιο... Και αυτο γιατι κάποτε ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ!!!!! Πείτε την και...Τροικα! Το ίδιο ειναι! Δεν πρέπει να μείνουμε ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!! Όλα και όλοι με τις πράξεις μας κρινόμαστε! Εάν χαθει αυτο το ευεργετικό ΝΑΙ, ευεργετικό μετρό (μείωση του ΦΠΑ) υπεύθυνη δεν θα ειναι η Κυβερνηση! Αλλα την ευθύνη θα την έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!!! Για αυτο λοιπόν... "Το νου σας μάγκες (ο Λαμπρός Κωνστανταρας στο γνωστο εργο έλεγε στην ατάκα αυτη... Ρεμαλια! Κάτι που προσωπικα δεν θα χρησιμοποιήσω ποτε και για κανέναν...) Τον νου σας ρε... μάγκες μην χάσουμε την ευκαιρία..." Αυτη ειναι η πραγματικότητα... Είτε,την θέλουν μερικοι...,είτε,δεν την θέλουν!.. Έτσι δεν ειναι; Να σας θυμίσω οτι το πολυνομοσχεδιο πέρασε στην Βουλη με 153 ναι! Όλα τα αλλα...περιτευουν!..



 Τώρα! Έρχεται σήμερα ο κ. Σοιμπλε. Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας λένε οτι φέρνει...δώρα! Και εδω παει εκείνο το "Φοβου, τους δώρα φέροντες..."! Βέβαια αυτα που θα μας...φέρει ειναι πολυ λίγα, απο αυτα που θα μας...πάρει!.. Δυστυχώς αυτη ειναι η αλήθεια!.. Και ναι, όλοι το γνωρίζουν...,αλλα όλοι προσπαθούν να κάνουν πως δεν το ξέρουν!.. Ο κ. Σοιμπλε φέρνει και κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα μας! Απο τους δρόμους όπου θα περάσει η πομπή σημερα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κίνηση των αυτοκινήτων! Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση ειναι η εντολή που δόθηκε αρμοδίως και που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ!!! Αυτο μου θυμίζει κάποια αλλλη εποχή! Στις 12.30 στο Χιλτον ο κ. Σοιμπλε θα μιλήσει σε ελληνογερμανικη συγκέντρωση .

Και στην συνέχεια θα μεταβεί συνοδευόμενος απο τον κ. Στουρναρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και θα εχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρα και με άλλους κυβερνητικούς! Εκεινο που πρεπει να θυμισω ειναι οτι οι περισσότεροι δρόμοι απο το πρωί ειναι κλειστοι! Παρ'ολα αυτα ο κόσμος οπως μου λένε ,εχει αρχίσει να συγκεντρώνεται, για να διαμαρτυρηθει στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών,στέλνοντας το δικο του δυνατο μήνυμα!.. 


Κάτι ακομα! Το..."Βουιξαν", στο διαδίκτυο  και μερικοι τα έκαναν "σημαία" κάποια χμ, κάποια "γαλλικά που έριξε ο κ. Σαμαρας..."  Διαβάστε τώρα τι ακριβώς έγινε. Έτσι για να μπουν στην θέση τους, κάποια πράγματα και να αποκατασταθεί η αλήθεια...  Λοιπόν. Μπροστα στην κάμερα ο Πρωθυπουργός άρχισε να μιλάει προς τον ελληνικο λαό! Κάποια στιγμη έκανε  σαρδαμ (λάθος...,η μπέρδεψε την γλώσσα του κλπ) και επειδη θα το...πήγαινε απο την αρχη είπε εκείνες τις λεξεις που...ταξιδεψαν παντου! Λες και αυτη ήταν η ουσία! Και δίκαια το ΕΣΡ σε κάποια...καλοπαιδα, έβαλε αυστηρό πρόστιμο! Τι ακριβώς έγινε; Λοιπόν...
                              Όταν ο καμεραμαν πάτησε το κουμπί,για την μετάδοση του μηνύματος, η ψηφιακή κάμερα "έχασε" κάποια δευτερόλεπτα και ξεκίνησε απο το...σαρδαμ! Απο την πρωτη εγγραφη του μηνυματος! Απο το...σαρδαμ,δηλαδη!.. Έτσι έγιναν γνωστα και τα..."γαλλικά" του κ. Σαμαρα! Και σιγά το τεράστιο θεμα! Προσωπικα κρίνω οτι ειναι αυτο το θεμα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!!! Άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι τα ρίχνουμε και μάλιστα λέμε "γαλλικα στην...αργκο"!!! Δεν ειναι έτσι;  Να σας πω και την συνέχεια... ΟΛΟΙ πίστεψαν πως ήταν εκδίκηση της πρωην ΕΡΤ!.. Όχι! Το λάθος το έκανε η...ψηφιακή κάμερα! Μην γελάτε! Αυτη ειναι η αλήθεια!.. Ο  καμεραμαν που χειρίστηκε την κάμερα θέλησε να δει τον πρωθυπουργό και να του εξηγήσει η ακομα και να υποβάλει την παραίτηση του! Είδε τον κ. Σαμαρα και του εξήγησε πως έγινε... Ο Πρωθυπουργός του απάντησε με χαμόγελο. "Δεν φταις εσυ. Εγω έκανα το σαρδαμ..."!!! Και το... παραμύθι έλαβε τέλος!.. Τέλεια και παύλα! Ετσι...λεβέντες μου; Μπραβοοο!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου