...ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!

• Πουλάνε τις ιδιωτικές τους στιγμές!
• Πολλα video, ειναι...άριστα!
• Οταν, εισαι άνεργος και πεινας...

       
  
 Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα!
           Το διαβασα και ειπα άντε...ρεεε! Μπούρδες!..
           Δεν ειναι ψέματα...,με διαβεβαίωναν απο την γνωστη, για τέτοια ζητήματα, Εταιρεία!..
           Δεν πέρασε αρκετός καιρος, απο την ημέρα που είχα όλες αυτές τις πληροφορίες και για τις οποιες είχα τις αμφιβολίες μου... Και ενα πρωινο, κούριερ κτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μου και μου έδωσε ενα συστημένο φάκελο! Τον παρέλαβα! Πρόσεξα, οτι ηταν επιμελώς κλεισμένος και ετσι "φτιαγμένος", ώστε το περιεχόμενο του, να μην "πάθει" κατι! Ουτε μια...γρατζουνιά! Αμεεε!..
           Άνοιξα, θα πρέπει να σας πω με ιδιαίτερη προσοχη, τον φάκελο! "Μέσα" είχε ενα DVD και μια επιστολή του αποστολέα! Διαβασα την επιστολή, οχι μια αλλα δυο με τρεις φορές. Ιδιαίτερα το σημείο που μου έγραφε,πως "τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν ειναι γνωστα σε σένα!.."!!!!! Δεν άντεξα περισσότερο και με...μηχανικες  κινήσεις έβαλα το DVD στο μηχάνημα και έκατσα στην πολυθρόνα μου!..
           Όταν αυτο άρχισε να...παίζει και να βλέπω το...εργο, "βγήκα απο τα ρούχα μου"! Και ναι! Ναι οι δυο...πρωταγωνιστες ηταν παιδια κάποιων φίλων, που πριν απο τρεις μήνες είχαν ενώσει τις ζωές τους, για να κανουν οικογένεια! Αυτο που είδα και που με έκανε να...χάσω το χρώμα μου απο την ντροπη και την αγανάκτηση...,ναι την αγανάκτηση, ηταν οπως ολοι καταλαβαίνετε το περιεχόμενο!.. Που ασφαλώς δεν ηταν η ευτυχισμένη στιγμη του γάμου τους... Οχι! Οχι βέβαια! Ηταν... Καλα! Ναι καλα το καταλάβατε... Ηταν η...πρωτη νύχτα του γάμου τους! Και οτι έκαναν...,εκεινο το βράδυ!!!
           Δεν πρόλαβα να...συνέλθω απο την...έκπληξη μου και κτύπησε το κινητο μου...
           --- Ο κύριο Κοντονής;
           ---Παρακαλω... Ναι, εγω...
           --- Τωρα, ελπίζω να πιστεψες ολα οσα σου έλεγαν και διάβαζες; Ε;
           ---Μααα...
           --- Δεν εχει μααα! Και δεν ειναι το μοναδικό ζευγάρι... Ερχονται καθημερινα πολλα αλλα και μας πουλάνε τις ιδιωτικές τους στιγμές για κάποια ευρω! Άντε χιλια! Και εαν ειναι το "γύρισμα" καλο δίνουμε ακομα και δέκα με δέκα πεντε χιλιάδες ευρω!..
          


Μόλις ο φίλος μου έκλεισε το τηλεφωνο! Ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες απο τους συνεργάτες του! Και πραγματικα έμαθα πολλα! Χιλιάδες ειναι τα νιόπαντρα ζευγάρια, που δεν έχουν δουλεια (ειναι στην ανεργία...) και προκειμενου να βγάλουν καποια χρήματα για τα έξοδα της ημέρας, της καθημερινότητας, τοποθετούν μια κάμερα στο δωμάτιο τους και "γυρίζουν" τις ερωτικες τους στιγμές (Θεε μου, που έχουμε φτάσει...) οχι για να τις έχουν και στα γεράματα τους να τις βλέπουν και να...νοσταλγούμε το τότε! Οχι! Οχι για αυτο! Αλλα για να τις δώσουν (το υλικό το πηγαίνουν οι ιδιοι...) στην γνωστη Κινηματογραφική Εταιρεία Πορνό! Εκει υπαρχει ειδική ομάδα που "βλέπει το υλικό!"!!! Και φυσικα "το κοστολογεί"!!! Ετσι η Εταιρεία παραγωγής τσοντας, δεν "γυρίζει" πλεον..εργα με τις γνωστές πορνοστάρ!.. Εχει "ζωντανό και αληθινο υλικό", τι να το κανει το...φτιαγμένο! Ετσι; Δυστυχως το πράγμα ειναι οχι για γέλια...,αλλα για κλάματα! Φτάσαμε σε αυτο το σημείο. Σε αυτη την κατάντια! Να πουλάνε οι νέοι μας, που ειναι στην ανεργία, τις ιδιωτικές τους στιγμές χωρις ντροπη, για λίγα ευρω!!! Και για ολα αυτα, φταίει η πολιτεία, η οποια εχει, στην κυριολεξία σκοτώσει τα ιδια τα παιδια της!.. Η μεγάλη ντροπη για την Ελλάδα, δυστυχως!..  Οι νέοι μας, το κανουν για να ζήσουν!!!!! Η Κυβερνηση τι κανει όμως, προκειμενου να αποτρέψει αυτόν τον...εξευτελισμό; Μακάρι! Μακάρι το σχόλιο μου αυτο μια..."πιάσει" τόπο!.. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και οι νέοι μας να μην χρειάζεται για να ζήσουν να πουλάνε τις ερωτικες τους στιγμές!.. Μακάρι...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου