UNICEF-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ !!!

• Στο "κλαμπ" των μεγάλων, ο πρωταθλητής!
• το λογότυπο της, στην φανέλα του Θρύλου!
• Παγκόσμια συγκίνηση...

         
Κάποτε και οι ομάδες πρέπει να κανουν...,η μάλλον να παρουσιάζουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους! Και οχι το "ψυχρό" και καθαρα επαγγελματικό! Και βέβαια ολοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει μια τέτοια πράξη για την ανθρωπότητα, η οποια ιδιαίτερα σήμερα..."βαδίζει τραυματισμένη", σε δύσκολο και επικίνδυνο δρόμο! Και το σπουδαιότερο χωρις βοήθεια... Περισσότερο, ιδιαίτερα πολυ για την ακρίβεια, το ζήτημα αυτο εχει πλήξει τα παιδια!..  Με σκοπό την βοήθεια αυτών των παιδιών, το 1946, στις 11 Δεκεμβρίου ιδρύθηκε η UNICEF!  Η Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών, για τα παιδια! Για να βοηθήσει τα παιδια της Ευρώπης,της Μέσης Ανατολής και της Κίνας,τα οποια ηταν ανήμπορα υστερα απο ολα οσα άφησε ο Β' Παγκόσμιος Πολεμος!.. Αφου σας πω, πως το 1953, η UNICEF γινεται μόνιμο τμήμα του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών, με κεντρικά γραφεια στη Νεα Υόρκη, σας ενημερώνω οτι, "η αποστολή της ειναι η κάλυψη των μακροπρόθεσμων αναγκών των φτωχών παιδιών των αναπτυσσόμενων χωρών..."!!! Ετσι το 1965 η UNICEF κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης, για το εργο της, για τα θύματα των ενόπλων συρράξεων!.. 
     
     
 Με την UNICEF, εχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται ακομα, εθελοντικά μεγάλοι οργανισμοί, οι οποιοι προσφέρουν για τις ανάγκες των παιδιών όλου του κόσμου!.. Απο πλευράς επαγγελματικού ποδοσφαίρου με αυτόν, τον "παγκόσμιο οργανισμό", συνεργάζονται η μεγάλη Μπαρτσελονα του Λιονέλ Μεσι και απο χθες ο πρωταθλητής Ελλαδος Ολυμπιακος! Και οι δυο αυτές ιστορικές ομάδες στις φανέλες του "διαφημίζουν" την UNICEF και ασφαλώς το πολυ σπουδαίο εργο της, για τα παιδια! Παγκόσμια συγκίνηση λοιπον για την συνεργασία αυτη...
           Η συνεργασία Ολυμπιακού UNICEF ηταν μια πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακος Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποιος ήρθε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF Λαμπρό Κανελλοπουλο και χθες την ανακοίνωσαν επίσημα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου!.. Στόχος του Ολυμπιακού, οπως τόνισε ο κ. Μαρινακης, ειναι μέσα στα επόμενα δυο χρονια να συγκεντρωθούν, δυο εκατομμύρια ευρω, τα οποια θα δοθούν στην UNICEF για τα παιδια των αναπτυσσόμενων χωρών... Απο την πλευρα της UNICEF ευχαρίστησε τον Ολυμπιακο, ο κ. Κανελλοπουλος, ο οποιος τόνισε, πως "ο Ολυμπιακος, ο πρωταθλητής Ελλαδος, κατατάσσεται μαζυ με την Μπαρτσελονα στους μεγάλους ευεργέτες, για τα παιδια όλου του κόσμου..."!!! Θα πρέπει να υπογραμμίσω οτι, εδω στην Ελλάδα απο τα χρήματα αυτα που ο Ολυμπιακος θα δώσει στην UNICEF, θα εμβολιαστούν περισσότερα απο 50.000 τωρα (χθες έπρεπε...) παιδια, που δεν μπορούν να αγοράσουν τα πανάκριβα αυτα εμβόλια!..
           Απο αύριο λοιπον στις φανέλες τους, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, θα διαφημίζουν την UNICEF και βεβαίως το εργο της! Να προσθέσω οτι το λογότυπο της UNICEF, δίνεται-παραχωρείται οχι απλά δύσκολα, αλλα με το...σταγονόμετρο και υστερα απο πολυ πολυ...ψάξιμο! Και αυτο ειναι το σωστο. Γιατι η UNICEF, ειναι ενας παγκόσμιος οργανισμός με πολυ μεγάλη ιστορία και ναι, πολυ πολυ πλούσια δράση, την οποια λιγο πολυ ολοι γνωρίζουμε! Τωρα που Ολυμπιακος θα φερει το λογότυπο της, ειναι σίγουρο οτι θα μάθουμε περισσότερα για το εργο της... Και οι φίλαθλοι-οπαδοί του Θρύλου μαθαίνουν γρήγορα! Και παράλληλα βοηθάνε άμεσα την ομάδα τους, για την εκπλήρωση των στόχων της! Αυτο το εχουν αποδείξει και τα επιβεβαιώνουν καθημερινα!
           Μπράβο στον μεγαλύτερο, ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ και εμπορικοτερο σύλλογο της χωρας μας, τον Ολυμπιακο,  ο οποιος σε μια τέτοια οικονομικη κριση που η χωρα μας περνάει, οπως και η ανθρωπότητα άλλωστε, βοηθάει το εργο της UNICEF, εθελοντικά! Ετσι αποδεικνύει πως, υπάρχουν ακομα άνθρωποι με αισθήματα και καρδια! Άνθρωποι που δεν σκέπτονται μονο την τσέπη τους! Για αυτο λοιπον πλεον, UNICEF και Ολυμπιακος, θα βαδίζουν χέρι χερι! Μπράβο!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου