ΤΙ ΛΕΣ ΡΕΕΕ, Π...ΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ;

• Συμφωνεί...,διαφωνώντας!
• Για...κάθετα, ομως, δεν μίλησε!
• Πουλάει τρέλα...

     

 --- Δαβασες τη συνέντευξη του Ποουλ;
           --- Του...ποιου;
           --- Έλα... Έλα τωρα που κανεις πως δεν ξέρεις;
           --- Ομολογώ! Με πιάνεις αδιαβαστο!..
           --- Του Τόμσεν! Του "φίλου" μας ντε! Ο οποιος ουτε λιγο, ουτε πολυ, υποστήριξε, πως οχι απλώς μας αγαπάει, αλλα μας λατρεύει!!! 
           Μαλιστα! Ολα τα είχαμε και αυτο μας έλειπε τωρα! Μας βρήκε...μποσικους και μας δουλεύει, ο τύπος! Λέει οτι γουστάρει και το πιο επικίνδυνο κανει οτι θελει, οποτε του...καπνίσει!..  Μας, εχει του χεριού του! Αυτο τουλάχιστον πιστευει, ο ίδιος... Λογαριάζει ομως χωρις τον...ξενοδόχο, ο "υπαλληλος", ο...τμηματαρχης του ΔΝΤ, ο κ. Τόμσεν!..
          


Μας...λατρεύει δήλωσε ο επικεφαλής της Τροικα, ο Ποουλ Τόμσεν ! Και η...πλάκα ειναι οτι, έδειξε πως το πιστευει κιόλας!!! Η εξηγηση για την δήλωση του, αυτη,  λίγες ημέρες, πριν η χωρα μας, αναλάβει την προεδρία της Ενωμένης Ευρώπης, ειναι μια. Θελει να κερδίσει χρόνο, ο τύπος!..
           "Συμφωνούμε με την Κυβερνηση, οτι πρέπει να αποφευχθούν οριζόντια μετρα..."!!! Ειπε, χωρις ίχνος ντροπής, ο άνθρωπος που καθημερινα μας πνίγει! Μας σπρώχνει, ολο και πιο βαθειά, στο κενό στο χάος, στον γκρεμό! Δεν μας αφήνει με τις απάνθρωπες αποφάσεις-εντολές του,να...σηκώσουμε κεφάλι!!! 
           Οχι! Οχι, στα...οριζόντια μετρα λέει, ο δολοφόνος του ελληνικού λαου! Και φυσικα δεν απέκλεισε τα...κάθετα, που ειναι το ιδιο οδυνηρά μετρα!.. Μας...πουλάει τρέλα!..Και πρέπει τωρα, εγω (ολοι οι Ελληνες...) να τον πιστέψω, να τον πιστέψουμε! Ποιον; Αυτον που μόλις...πατάει το πόδι του στο ελληνικο έδαφος, παιρνει το όπλο του και πυροβολεί κατα πάντων! Ε, οχι "φιλε", δεν...μασάμε άλλο!.. Σε είχαμε πάρει χαμπαρι απο την αρχη,τι άνθρωπος...,τι "κουμασι" πιο σωστα, οπως λέει και ο λαός μας, εισαι! Και βγαίνεις τωρα δημοσια και μας λες, οτι μας...λατρεύεις!   Ρεεε, σε ποιον τα πουλάς αυτα;
           Εκτός και εαν ο στόχος, του κ. Τόμσεν ειναι άλλος! Θελει δηλαδη, να μας ρίξει...στάχτη στα ματια... Και έπειτα ανενόχλητος, μαζυ με τα αλλα...καλοπαιδα και συνεργάτες του, θα  "περάσουν", θα επιβάλουν και νεα σκληρα μετρα! Αυτο ειναι Ποουλ; Ε;
           Τι λες ρεεε π...αλιανθωπε; Ξεχασες το τι έχεις κανει,  σε εναν λαο, που δεν έφταιξε σε ΤΙΠΟΤΑ; Και έρχεσαι τωρα και μας πουλάς...φύκια για...μεταξωτές κορδέλες; Ποιος εσυ; Εσυ που δεν έχεις τσιπα απο ανθρωπιά, πανω σου; Ε, οχι! Δεν θελουμε αλλες...καλοσυνες!! Έχουμε χορτάσει!
Μπουχτισαμε! Φθανει! Τι λες ρεεε π...αλιανθωπε; Ε;
           Σε καταλάβαμε. Έκανες αυτη την δήλωση, για να μην εχει πρόβλημα η Κυβερνηση! Και μόλις το θεμα ξεχαστεί, μόλις δηλαδη παραδώσει η Ελλάδα στο τέλος Ιουνίου του 2014, την προεδρία της ΕΕ, θα έρθεις και θα...κόψεις κεφαλια!.. Θα πατησεις επι πτωματων!.. Για αυτο απο τωρα σου λέμε, πως αυτη την φορα δεν θα σου...πετάξουμε κέρματα, αλλα πέτρες! Για αυτο πάρε την παρέα σου και δίνε του! Πριν ειναι πολυ αργα... Εντάξει; Και μην ξεχνάς κ. Τόμσεν, οτι ο έλληνας ειναι καλος...,μην του πατησεις ομως τον...καλο! Και εσυ με την...συντροφια σου, το κάνατε, οχι μια αλλα χιλιάδες φορές!.. Ο λαός μας λέει κατι που ειναι πολυ πολυ σωστο. Οτι, "ο άνθρωπος δεν αλλάζει"!!! Γιατι τωρα, να υπάρξει εξαίρεση για την αφεντιά σου και την Τροικα;  Μου λες; 
           Ρεεε ουστ!!! Ουσττττ!!! Παλιάνθρωπε!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου