ΤΗΝ...ΚΟΠΑΝΗΣΕ!!!

• Με αεροπλάνο, έγινε...καπνός!
• Στην Βραζιλία η...χάρη του!
• Οχι, θα "κάτσει" εδω!..

          
 
Πήρε, που λέτε το αεροπλάνο και χωρις να τον πάρει χαμπάρι κανεις, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση! Ακομα και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου, εκει στο "El. Venizelos", δεν τον κατάλαβαν!.. Ηταν τοσο άψογα ολα, ώστε ουδεις, θα τον έβλεπε και το σπουδαιότερο ΟΥΔΕΙΣ θα τον έπαιρνε χαμπάρι...,θα τον καταλάβαινε...
           Ναι! Ναι ολα ηταν τέλεια! 
           Το σχέδιο ηταν φτιαγμένο απο επαγγελματίες του είδους! Κατι που πλεον το παραδέχονται ολοι!.. Δεν υπήρχε το παραμικρό...κενό! Ολα έγιναν στην ώρα και την στιγμη που είχαν σχεδιαστεί...
           Η ημέρα είχε προγραμματιστεί... Οπως και η ώρα... Σε τέτοιες περιπτώσεις το παραμικρό λαθος, μπορει ολα να τα...τινάξει στον αερα!
          



 Η επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη! Ετσι με μεγάλη μυστικότητα ο Γιαννος Παπαντωνίου (περι αυτού, ο λόγος...) έφθασε στο αεροδρόμιο λίγα λεπτα, πριν το αεροσκάφος της Lufthansa απογειωθεί! Ειπώθηκε οτι ο πρωην υπουργός οικονομικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, είχε τελικο προορισμό την Βραζιλία! Και ακομα πως έφθασε εκει με ενδιάμεσο σταθμο, το Μόναχο...,η το Λονδίνο! Λέγεται ακομα πως για το Ριο ντε Τζανειρο συνέχισε με ιδιωτικό τζετ, που ανήκει σε δικο του άνθρωπο! Σε φίλο του επιχειρηματία!.. Ακουστηκε, οτι ο πρωην  "τσάρος" της ελληνικής οικονομίας πηγε στην Βραζιλία, για λόγους υγείας! Κάποιοι είπαν πως, ο κ. Γιαννος Παπαντωνιου, "εχει σοβαρή πάθηση στο συκώτι" και αποφάσισε να εμπιστευτεί την υγεία του σε φίλο του Ελληνα γιατρό που ζει και εργάζεται εκει! Στο Ριο ντε Τζανειρο! Ειναι ετσι; Ουδεις ξέρει!
           Αλλα λενε, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες...
           Οτι, ο Γιαννος που "βρίσκεται στο...μάτι του ΣΕΟΕ", εδω και μερικούς μήνες, την έκανε!.. Πήρε το αεροπλάνο και η...χάρη του έφθασε στην μακρινή Βραζιλία! Α, δεν ξέρω! Δεν μπορω να πω πως, πηγε εκει για να παρακολουθήσει τους αγώνες του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού κυπέλλου!.. Κατι τέτοιο ουδεις, το επιβεβαιώνει!.. Ολοι πάντως, οι καλώς γνωρίζοντες και πρόσωπα και πράγματα, ομολογούν οτι, τοσο ο ίδιος ο κ. Παπαντωνίου, οσο και η γυναίκα του, η κ. Σταυρουλα Κουρακου, καθώς και ο κουμπάρος τους, που για πολλα χρονια ήταν ΓΓ του υπουργείου , ο κ. Γιωργος Κανδαλέπας, την δεκαετία του 1999 "διακίνησαν" πάνω απο "σαράντα εκατομμύρια δολάρια, απο λογαριασμούς τους οποίους διατηρούσαν σε τράπεζες του εξωτερικού..."!!! Και για αυτο ελέγχονται απο τις αρχές!.. Η αναχώρηση...,η κοπάνα του κ. Παπαντωνίου, εχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία τοσο στις ελεγκτικές αρχές, οσο και στην Κυβερνηση...,η πιο σωστα στην συγκυβέρνηση... Πολλοι λενε οτι, έχουμε...μπροστα μας μια νεα υπόθεση, μια επανάληψη της γνωστής υπόθεσης του Χριστοφορακου!..
           Στο κόμματου μιλάνε, για "καθαρή" κοπάνα! Οτι, ο κ. Παπαντωνίου έγινε...καπνός!.. Υποστηρίζουν μαλιστα πως τα χρήματα δεν έμπαιναν με εμβάσματα απο τις ελληνικές τράπεζες, αλλα απο αλλες τράπεζες του εξωτερικού!!! Α! Και κατι ακομα. Πολλα χρήματα βρέθηκαν σε λογαριασμούς του κυριου πρωην υπουργου οικονομικών και σε τράπεζες της Σιγκαπουρης...
           Ενα ειναι πάντως σίγουρο. Οτι ο Γιαννος  Παπαντωνίου, ΤΗΝ..ΚΟΠΑΝΗΣΕ!!!  Οχι, θα "κάτσει" να σκάσει...  ΤΗΝ...ΚΟΠΑΝΗΣΕ!!!

1 σχόλιο:

  1. Στήν ουσία δέν τήν κοπάνησε, απλά τόν άφησαν νά φύγει , εφόσον ή υπόθεσή του καρκινοβατεί εδώ καί ενάμισυ χρόνο..Τί περίμενε δηλαδή η δικαιοσύνη γιά να τοόν βάλει στό χέρι, από τόν άδη κάκκαλα πού λένε και οι Πόντιοι ; Πλήρωνε Ελληνα τϊς βλακειες ενός ανύπαρκτου κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή