Ε...ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

                                  Εχασε μια μάχη...
                         Δεν ηταν "αυτος", ο...Ολυμπιακος!
                           Ειχε το...61% κατοχής μπάλας!

           
Μπόρα!
           Ναι! Μια μπόρα ηταν και...πέρασε!
           Δεν μπορει, οσο καλη και αν ειναι μια μηχανή, να δουλεύει το ιδιο καλα...καθημερινα!..
           Αυτο εγινε και με τον αγώνα του Ολυμπιακού, με τον Παναθηναϊκό, στο γηπεδο  "Γεωργιος Καραισκακης"! Εκει, που τα δεδομένα...ανατράπηκαν! Εκει, που το "αουτσάιντερ", δεν νικησε απλά, αλλα ...συνέτριψε στην κυριολεξία, το "φαβορί"!!!
           Ειναι γεγονος, οσο μεγαλη και αν ειναι η διάφορα στην βαθμολογία, οτι σε τετοια παιχνιδια των "αιώνιων", δεν υπαρχουν "φαβορί"!!! Αυτο επαληθεύτηκε και στο "ντερμπι" (ντερμπι; Τέλος πάντων...) Ολυμπιακου - Παναθηναϊκού, στο οποιο η πράσινη ομαδα έπαιξε έξυπνα και χωρις να εχει την...κατοχή της μπάλας (ο Ολυμπιακος εχει το 61%!!!) κατάφερε να...ξαπλωσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακο στο...γρασίδι!!!
           

Ηταν, πιο τυχερός ο Παναθηναικος! Οταν στο πρωτο ημίχρονο και λιγο πριν τον τραυματισμό του, ο 20χρονος νεαρός Ολαταιν, αν και βρέθηκε, μπροστα απο τον πορτιέρο του Παναθηναϊκού, του ξέφυγε η μπαλα στο κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρια! Κατι που δεν έκανε λιγο μετα ο Παναθηναικος, ανοίγοντας το σκορ!!!
           Ολα τελειωσαν, οταν, ο Αργεντίνος Τσορι, έστειλε την μπαλα στην εξέδρα, εκει κοντα στη "θυρα7", απο την...άσπρη βουλα!!! Ηταν πεναλτυ! Ειχε ομως προηγηθει φάουλ εις βάρος του Ολυμπιακού! Μετα την απώλεια αυτη, ο πρωτοπόρος κατα 24 βαθμούς διάφορα απο τον Παναθηναϊκό, "κατέρρευσε"! Και ηταν επόμενο!
           ΤΙΠΟΤΑ δεν του βγήκε στο ντερμπι! Ολες οι κινήσεις των ερυθρόλευκων, ηταν λαθος...,η, σχεδον λαθος! Οι σέντρες δεν περασαν! Τα άκρα, η μεγαλη δύναμη του Ολυμπιακού, ηταν...κακά, αδύνατα! Το ιδιο και στο κέντρο! Βεβαια η ερυθρόλευκη ομαδα, κράτησε περισσότερη ώρα την μπαλα, στα...πόδια της! Αυτο ομως δεν ειναι νίκη! Οπως εχω πει πολλες φορές οσο καλη εμφάνιση και να κανεις, εαν δεν βάλεις γκολ, δεν κερδίζεις! Το γκολ μετράει!.. Δεν ηταν "αυτος", οχι δεν ηταν ο...Ολυμπιακος που ξέρουμε!..
           Ο Παναθηναικος, ηταν "ο Ολυμπιακος"!
           Και ο Ολυμπιακος, ηταν "η Μαντσεστερ"!
           Οπως λοιπον έπαιξε το βράδυ της Τρίτης ο πρωταθλητής Ελλαδος και δικαια νικησε την πρωταθλήτρια Βρετανίας με 2-0, με τον ιδιο τροπο έπαιξε και ο Παναθηναικος! Ηταν καλος στο πρεσαρισμα και οι παίκτες του, ειχαν γρήγορες επιστροφές! Κατι που έφερε...καρπούς!
           Ο προπονητής του Παναθηνιακου, εφάρμοσε πιστά την...τακτικη του Ισπανού προπονητη του Ολυμπιακού και τον νικησε με ενα μεγαλο σκορ, κάνοντας ολες και ολες πεντε αντεπιθέσεις! Τρεις κατεληξαν στο βάθος της εστίας του Ρομπερτο! 
           Ηταν ενας αγώνας, σαν την γάτα με το ποντίκι! Η γάτα να κυνηγάει το ποντίκι και εκεινο να... ξεφεύγει την τελευταία στιγμη! Και το πιο σπουδαιο, κατάφερε (το...ποντικακι), να την..."σκάσει" την  γάτα!!!
           Εκεινο, που θελω να "καυτηριασω", ειναι η ενεργεια ενός κακού φιλάθλου του Ολυμπιακού, ο οποιος πεταξε ποτήρι (αλλοι λενε πλαστικό  μπουκάλι) γεματο με καφε και κτύπησε στο πρόσωπο τον προπονητη του Παναθηναϊκού! Ειναι ντροπη να συμβαίνουν τετοια γεγονότα, σε εναν αγώνα... Βεβαια το ιδιο εκαναν και οι οπαδοι του Παναθηναϊκού!..
           Οπως εχω πει πολλες φορές, είμαι εναντίον της βίας, απο οποιαδήποτε πλευρα και αν προέρχεται! Η βία ειναι ιδια! Δεν εχει χρωμα! Αλλωστε, ο Ολυμπιακος, που εχει ξεφύγει πια απο τα ελληνικά δεδομένα, θα πρέπει να ξέρει και να...χάνει!!! Δεν ειναι λιγες οι φορές που η ΠΑΕ Ολυμπιακος, εχει διοργανώσει σεμινάρια κατα της βίας!..
           Εχασε λοιπον ο Ολυμπιακος, για πρωτη φορα στο φετινό πρωτάθλημα!
           Ε...και τι εγινε;

    

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου