ΤΑ ΡΑΦΙΑ...ΣΤΟ ΡΑΦΙ!!!

• Καλα, δεν...παίζεται!
• Απο τι ειναι...φτιαγμένα;
• Ράφια, απο...χρυσάφι!

           
Δηλαδη;
           ...Εγω που θελω να φτιάξω καποια ράφια, στο γραφειο μου στο σπιτι, θα πρεπει να δινω δόση όλη την σύνταξη μου και για πολλους μήνες!!!
           Και τα λεω ολα αυτα, επειδη έμαθα οτι ο υπουργος Εμπορικής Ναυτιλίας, για να αλλάξει στο γραφειο του καποια ράφια (οχι πολλα...) πλήρωσε περιπου ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!! 
           Για την ακρίβεια εδωσε ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!! Θελω να είμαι δίκαιος!..
           Οχι!
           Οχι, δεν τα εβαλε απο την τσέπη του...
           Δεν ειναι κορόιδο ο Μιλτιαδης Βαρβιτσιιωτης! 
           Τι σαν και εμας ειναι;
           Εδωσε που λέτε εντολή και η αλλαγη στα ράφια εγινε με την διαδικασία του κατεπείγοντος!!!
           Τι υπουργος θα ηταν, διαφορετικα; Ε;
           Το ζήτημα δεν ειναι οι 9.000 ευρω... Οχι!..
           Οχι! Δεν ειναι, έστω και υπαρχουν πολλες αλλες ανάγκες στο υπουργείο, λενε οι γνωρίζοντες καλυτερα τα πραγματα! Ουτε και το οτι δεν ενημέρωσε καποιον, η κάποιους απο τους αρμόδιους, στο υπουργείο του, για να ζητήσουν , έστω και τυπικά καποιες προσφορές!..
           Οχι! Ουτε αυτο ειναι το θεμα!!!
           

Το ζήτημα ειναι ηθικο!!!
           Δεν μπορει ο καθε  υπουργος, την ώρα που...καίγεται στην κυριολεξία η γούνα ολων μας, να δίνει εντολή και να αγοράζονται εσπευσμένα...ράφια για το γραφειο του; Και μαλιστα με χρήματα του Ελληνα φορολογουμένου! 
           "Θέλεις κύριε να αλλάξεις το γραφειο σου και να του βάλεις ακομα και...κρυφούς φωτισμούς;" 
Να το κανεις! Δεν υπαρχει πρόβλημα! Βάζεις το χερι στην τσέπη σου και πληρώνεις! Ναι, πληρώνεις με τα δικα σου χρήματα! Και εισαι κύριος!..
           Και για να έχουμε καλο ρωτημα, οπως μου έλεγε η αειμνηστη μητέρα μου, η Κυρα-Λεμονια Κοντονή, δεν υπήρχαν πιο φθηνά ράφια; Έπρεπε να ξοδεψεις Μιλτιαδη μου 9.000 ευρω απο το ταμείο του υπουργείου Ναυτιλίας; Ε; Και κατι ακομα. Αυτα τα ράφια απο...χρυσάφι ειναι; 
           Ολα αυτα, γίνονται σε μια εποχη που η φτώχεια, η ανεργία, οι απολύσεις, οι εκβιασμοί και τα συσσίτια, βρισκονται στην...κορύφωση τους! Και δεν υπαρχει καμια, έστω και ένδειξη οτι τα θεματα, προβλήματα αυτα θα ξεπεραστούν! Θα λυθούν!
           Δεν πρεπει να ξεχνούν ορισμένοι πως ο Ελληνικός λαος, δεν ειναι μαλ..., ουτε και κορόιδο! Ετσι,οταν έρθει η ώρα θα τα...ξεπληρώσει ολα αυτα! Και μαλιστα με το...παραπανω!!!
           Ετσι, μπορει "τα ράφια" να μπουν, η να βάλουν στο ράφι οχι μονο τον υπουργο, που...αμάρτησε, αλλα ολόκληρη την Κυβερνηση!!! Αυτο, ας το εχουν καποιοι υπόψη τους!!! Ετσι Μιλτιαδη μου;
           Τα ράφια...στο ράφι λοιπον!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου