ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΤΙ!!!

Δεν..."πέφτει" η Κυβερνηση!
• Ονειρο η...αλλαγη πρωθυπουργού!
• Αλλου τέτοιες εκλογες, ειναι...ρουτίνα!

           

"Θα πέσει η Κυβερνηση;"! Με ρώτησε χθες ενα καλος ιερέας!!!
           "Οχι!"! Του ειπα και έφυγα, κάνοντας τον σταυρό μου γιατι την κουβέντα την κάναμε μέσα στην εκκλησία!!!
           "Να φύγει... Να φύγει ο Σαμαρας που μας έκοψε την σύνταξη..."!!! Μου τόνισε ενας παππους, τον οποιο συνάντησα στο καφε, εκει στο Τιλλας!!!
           "Δεν...φεύγει ο Σαμαρας μπάρμπα..."! Του απάντησα κοφτά και σταράτα...
           Τωρα!
           Θελω, να το ξεκαθαρίσω απο την αρχη!
           Αυτές οι εκλογες, δεν αλλάζουν Κυβερνηση! Δεν...κατεβάζουν την Κυβερνηση! Δεν...ρίχνουν τον Σαμαρα! Τον Σαμαρά που ηταν, ειναι και θα παραμείνει το ισχυρό χαρτί!!!
           Αυριο λοιπον, στις "διπλές" αυτές "κάλπες" το "διακυβευμα ειναι ξεκάθαρο"! Καλούμεθα να αποφασίσουμε, για όλους αυτους που θα μας εκπροσωπήσουν στην "αυτοδιοίκηση της τοπικής κοινωνίας"! 
           Βγάζουμε λοιπον Δημαρχο!
           Αποφασίζουμε για Περιφερειάρχη!
           Ναι! Μονο για αυτους αποφασίζουμε!
          


Αλλα και την επόμενη Κυριακή, στις 25 Μαΐου 2014, εμεις "ο κυρίαρχος λαος", το "εκλογικό σώμα" καλούμεθα να αποφασίσουμε, να εκλέξουμε τους καλύτερους και να τους στείλουμε στην Ευρωβουλή!
           Και μαλιστα, ειναι η πρωτη φορα που θα αποφασίσουμε για τους Ευρωβουλευτές μας με "σταυρό προτίμησης"!!! Και αυτο ειναι το καλο! Εμεις λοιπον θα αποφασίσουμε και οχι τα κόμματα για τους Ευρωβουλευτές που θα στείλουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!!!
           Τιποτα παραπανω απο αυτα!..
           Η Κυβερνηση θα ειναι στη θεση της!
           Το ιδιο και ο πρωθυουργος Αντώνης Σαμαρας, ο οποιος ειναι το ισχυρό χαρτί!
           Ετσι ολα τα...διλήμματα πανε περίπατο!
           Να υπογραμμίσω, πως οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα (προσωπικα πιστευω, οτι η ΝΔ θα βγει ενισχυμένη απο τις εκλογες...) δεν αλλάζει τιποτα! Δεν ξερω τι μπορει να κανει ο Βαγγέλης Βενιζελος, αν η "Ελια" δεν παει καλα; Εκεινο που ξερω ειναι οτι ολες οι δυνάμεις θα πρεπει να συσπειρωθούν στον πρωθυπουργό στον Αντώνη Σαμαρά! Οι θυσίες των Ελλήνων ολα τα προηγούμενα χρονια, δεν πρεπει να πανε, χαμένες! Πρεπει η Κυβερνηση να γινει πιο δυνατή...
           Αλλωστε το ισχυρό χαρτί, της Ελλαδος ειναι ο Αντώνης Σαμαρας!
           Σε αλλες χώρες τέτοιες εκλογες ειναι "ζήτημα ρουτίνας", για την ακρίβεια "πολιτικής ρουτίνας"! Μονο εδω, στην Ελλάδα τα πραγματα τα βλέπουμε διαφορετικα! Να το επαναλάβω. Απο αυτές τις εκλογες δεν αλλάζει η  Κυβερνηση! Δεν "πέφτει" ο πρωθυπουργος! Τέλεια και παύλα!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου