...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ!!!

• Ειμαστε σε τουριστικό μερος...
• Πολλα τα τρια ευρω! Πολλα...
• Ο τουρισμός...φεύγει!

          Ναι!
           Υστερα, απο ολα οσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ειναι σίγουρο οτι οι τουρίστες, δεν θα ξανάρθουν! ..
           Αλλοι μαλιστα, την...εκαναν με ελαφρά πηδηματάκια! Πήραν την βαλίτσα τους και ναι...,ναι, μας..."κουνησαν το μαντήλι"!..
           Έφυγαν, ρίχνοντας πίσω τους..."μαύρη πέτρα"!..
           Και εδω που τα λεμε, εχουν δίκιο!
           Μόνοι μας..."βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα ματια μας"!!!
           Το έβλεπα χθες βραδυ στην τηλεοραση, σε ρεπορτάζ και...βγήκα απο τα ρούχα μου! Έχασα τα λογικά μου... "Πως ειναι δυνατον"; Ειπα. Και άρχισα να το ψάχνω το θεμα, απο ολες τις πλευρές...  Και η κατάληξη ειναι... Αληθεια τι σημαίνει "ειμαστε σε τουριστικό μερος", που δήλωσε, ο ιδιοκτήτης  του Περιπτέρου που βρισκεται κατω απο την Ακρόπολη, στην ρεπόρτερ του MEGA; Μπορει κάποιος να μας δώσει εξηγήσεις; Πειστικές ομως..; Ε;
           Δεν ειναι δυνατον...
           Ειναι αδιανόητο, ενα μπουκάλι, το μεγαλο εστω, να πωλειται τρια ευρω!!! Ναι. Διαβάσατε πολυ πολυ σωστα! Ενα μπουκάλι νερό, είπαμε το μεγαλο (και ισως αυτο να το ειπε οταν είδε την κάμερα! Μπορει δηλαδη το μικρο μπουκαλάκι να το έδινε τρια ευρω και το μεγαλο πεντε...) αξίζει σε εκεινο το Περίπτερο, που βρίσκεται κατω απο την Ακρόπολη τρια ευρω!!!
        



  "Ελεύθερη αγορά εχουμε..."!!! 
Τόνισε ο Περιπτεριούχος, ο οποιος ειπε ακομα χωρις ντροπη, μαλιστα..."Άμα θέλεις...παρτο"!!! Και οταν μια μάνα με τρια παιδια που διψανε, θελει δυο μπουκάλια, πρεπει να πληρώσει έξι ευρω! Μονο για νερό παρακαλω, που ναι, ειναι "κοινωνικο αγαθό"! Και να φανταστειτε, οτι ο Περιπτερας κατω απο την Ακρόπολη και καθε Περιπτερας ειναι για την χωρα μας πρεσβευτης!., Μπορει να ακούγεται κάπως... Ομως αυτη ειναι η πραγματικοτητα! Η αληθεια! Για αυτο δεν θα πρεπει να ειναι ασειδωτοι! Ναι στην ελεύθερη αγορά! Οχι βεβαια στην ασειδωσια! Η Κυβερνηση πρεπει να πάρει άμεσα μετρα! Διαφορετικα ο τουρισμός μας, που αποτελεί την Βαριά Βιομηχανία μας, θα χαθει οριστικά! 
           
Η δικαιολογία του Περιπτερά, οτι "βρισκόμαστε κατω απο την Ακρόπολη... Και ειμαστε τουριστική περιοχή...", ειναι το λιγότερο αστεία! Η, οπως εκεινο το βαρύγδουπο! "Και στη Ρώμη στο τουριστικό σημείο, ο εσπρέσο κοστίζει δωδεκα ευρω...", ειναι τουλάχιστον για γέλια!!!
           "...Άμα θέλεις το παιρνεις..."! Έλεγε συνέχεια ο Περιπτερας, για να πετάξει το μπαλάκι της ευθύνης απο πανω του!..
           Ντροπη, ομως...
           Ντροπη ρεε!!!
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου