ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ GREXIT;

Ολοι το βλέπουν να...ερχεται!
 Το ειπε και ο Κύπριος Προεδρος!
• Εμεις τους δώσαμε το δικαίωμα...

           "Θελω να πιστευω οτι δεν θα υπάρξει ενας ανάλογος κίνδυνος..."! 
           Δήλωσε, απαντώντας σε ερωτηση συναδέλφου μου δημοσιογραφου για τον εαν η Κυπρος εχει λάβει τα απαραίτητα μετρα, σε περιπτωση που η Ελλαδα "πάθει καποιο ατύχημα", GREXIT, ο Προεδρος της Κυπριακής Δημοκρατιας Νικος Αναστασιαδης...
           Ολοκληρώνοντας την απάντηση του μαλιστα ο κ. Αναστασιαδης υποστηριξε πως, "η Κυπρος εχει κανει ασκήσεις επι χαρτου, για GREXIT της Ελλαδος"!!!
           Σε μια συνεντευξη Τυπου, οπως αυτη που εδωσε ο Κύπριος Προεδρος, οι ερωτησεις "πεφτουν βροχη" απο τους συναδέλφους μου και οι απαντησεις βεβαιως ισως ειναι πιο...χαλαρές! 
           Ομως ειναι υπεύθυνες!
           Ειναι αληθινές, οσο και επικίνδυνες!
           Ταρακουνούν και φοβίζουν συνάμα!
           Η ερωτηση για το GREXIT ηταν αναμενόμενη στην συνεντευξη Τυπου του Νίκου Αναστασιαδη. Και αυτο, επειδη ολες οι ξένες εφημεριδες, ιδιαιτερα στο Λονδίνο, αναφέρονται στην σημερινη κατασταση της Ελληνικης Οικονομίας και στο ενδεχόμενο ενος "ατυχήματος"! Ενος GREXIT, για την Ελλαδα! Επειδη εμεις, ναι εμεις τους δώσαμε το δικαίωμα!
           Εχουν περασει απο τοτε που η τωρινή Κυβερνηση ανέλαβε τα ηνία της χωρας μας περιπου εκατο ημερες και με τους Εταιρους μας τα πραγματα, πηγαίνουν στραβά και ανάποδα! Απο το κακο στο χειρότερο...
           ΟΥΔΕΙΣ μας εμπιστεύεται! Και αυτο επειδη οι κυβερνώντες (ναι εχουν το ελαφρυντικό της απειρίας!) χρησιμοποιούν...δυο γλώσσες! Αλλη για τις διαπραγματευσεις (αληθεια γινονται; Η, μας δουλεύουν...) και τις οποιες επαφές τους έξω! Και διαφορετικη γλώσσα, εδω στην Ελλαδα! 
           Ετσι το πράγμα μπερδεύεται. Και ουδεις καταλαβαίνει τι μπορει να γινει στο επόμενο λεπτο και αν ισχύουν ολα οσα συμφώνησαν στο προηγούμενο!
           Μην μας κακοφαίνεται λοιπον η δηλωση του Νίκου Αναστασιαδη, για GREXIT! Δεν τον δικαιολογώ, αντίθετα μαλιστα τον κατακρίνω! Ομως εμεις, με την ολη σταση μας, της Κυβερνησης του Αλεξη Τσιπρα, δώσαμε αυτο το δικαίωμα στον Προεδρο της Κυπριακής Δημοκρατιας, να μιλάει για "ατύχημα" της Ελλαδος!
           Η, μηπως δεν ειναι ετσι κυριοι της Κυβερνησης; Ε κ. Τσιπρα;
                                                                                Γιώργος Κοντονής

           



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου