Π Ρ Ο Ε Χ Ε Ι

• Υστερα απο το Κάζο...
• Νά..."πέσουν κεφάλια"!
• Η Ενότητα πάνω απ'ολα...

         

 Η Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 θα ειναι πιά μια ημέρα "ορόσημο" για την Νέα Δημοκρατία! Μια ημέρα που η Παράταξη έπαθε το μεγαλύτερο Κάζο! Μια ημερα που οι Νεοδημοκράτες θα την εχουν βαθιά χαραγμένη στην μνήμη τους! 
            Καί πραγματικά αυτή η Κυριακή, ειναι και θα παραμείνει για ολους, μια ΜΑΥΡΗ ημέρα! Μια μαύρη σελίδα στήν ιστορία της Παράταξης, δυστυχώς!
            Οχι!
            Δέν άξιζε τέτοια ντροπή η πιο μεγάλη Παράταξη της Ελλάδος!
            Ναι!
            Ολα οσα εγιναν αυτή την Κυριακή ειναι βούτυρο στο ψωμί, του Αλεξη Τσίπρα! 
            Και αυτή ειναι η πραγματικότητα! Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του παιζουν μόνοι τους! Δέν υπάρχει Αξιωματική Αντιπολίτευση ικανή, υστερα απο τα γεγονότα που σημειώθηκαν, την Κυριακη 22 Νοεμβρίου 2015, για να τούς αντιμετωπίσει! Ετσι ο Αλέξης Τσίπρας κανει οτι θέλει και οπως θέλει...

   
               Η εκλογική αναμέτρηση δέν εγινε, επειδη το Σύστημα δέν λειτούργησε! Αυτη ειναι η δικαιολογία που δίνεται απο κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας!
               Ομως υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν! 
               Κύριος υπεύθυνος ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ ο κ. Παπαμιμίκος, ο οποιος ενω ηταν προεδρος της Επιτροπής υποστήριζε φανατικά και  φανερά -κακώς- τον εκ Θεσσαλονίκης υποψήφιο προεδρο της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποιος δέν προστάτευσε τον προεδρο της διαδικασιας, ισως γιατι αυτό τόν βόλευε!..


    
                   Κάποιοι υποστήριζαν αμεσως μετα το Κάζο, το φιάσκο πως γι'αυτό φταίει ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μειμαράκης, ο οποιος ως Μεταβατικός προεδρος ειχε αυτός την ευθύνη της διαδικασίας της εκλογής του νέου προέδρου της Παράταξης!
                  Αυτό ομως δεν ειναι αλήθεια!
                  Το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας "μιλάει" και πολύ σωστα για την ευθύνη που εχει πλέον ο πρόεδρο της ΚΕΦΕ, στόν οποιο πέρασαν ολες οι αρμοδιότητες!
                  Κι'από την αλλη, οταν διενεργήθηκαν Εθνικές Εκλογές η λεξη μεταβατικός πρόεδρος διεγράφη! Για φανταστείτε να ειχε κερδίσει η ΝΔ τίς εκλογες και ο Βαγγέλης Μειμαράκης να ηταν...Μεταβατικός Πρωθυπουργός!!!!! 
                  Άρα, τήν ευθύνη εχει ο Παπαμιμίκος και η εκ Θεσσαλονίκης παρέα του!

     
                   Προσωπικα πιστευω πως ολοι πρέπει να αγωνιστούμε απο σήμερα και μετά το ανεπανόρθωτο πλήγμα, το φιάσκο που υπέστη η Παράταξη για τήν Ε Ν Ο Τ Η Τ Α της! Για το όραμα του ιδρυτή της Παράταξης, του μεγάλου, του  Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Και εγγυητής αυτής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ δέν ειναι αλλος απο τον νεώτερο Κώστα Καραμανλή.
                  Δέν πρέπει σε καμία περίπτωση, να αφήσουμε, να επιτρέψουμε πιο σωστά σε κάποιους, σε κάποιον, να  διασπάσουν το Κόμμα! Γιατί εαν γινει κάτι τέτοιο, τοτε γραψτε αλίμονο!
                     Για αυτο ειπα λίγο πρίν πως πρέπει να γίνει αγώνας ωστε να αποτραπεί κάθε τετοια σκέψη και περίπτωση...


   
                   Ειναι γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία ειναι βαριά πληγωμένη.  Ας μην αφήσουμε λοιπόν κάποιους, κάποιον να την σκοτώσει!
                   Δέν άξιζε τέτοιου φιάσκου η Νέα Δημοκρατία, η οποία ειναι και παραμένει ΜΕΓΑΛΗ!..
                                                                           Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου