Δ Ι Κ Α Ι Ω Θ Η Κ Ε Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
               Τελικά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με την προχθεσινή απάντηση του στην ερωτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ολα οσα εγραψε και παρουσίασε ως στοιχεια η Eurostat, σχετικά με το ΕΛΛΕΙΜΜΑ κατα την περίοδο εισόδου της χώρας μας στην ΟΝΕ!
               Την εποχή δηλαδή που ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με ψεύτικα, με πλαστά στοιχεία μας εβαλε στην ΟΝΕ! Και μεχρι και την εισοδο της Χώρας μας στο ΔΝΤ απο τον Γιώργο Παπανδρέου! Και φυσικά την υπογραφή απο τόν ιδιο, του πρώτου εγκληματικού Μνημονίου. Τότε, που οι Ελληνες συνταξιούχοι "εχασαν με την μια" πανω απο τριακόσια ευρώ ο καθένας!!! Αλλα και ολοι οι εργαζόμενοι που...επεσαν σχεδόν στα μισά!!!
               Ολα αυτά αποτελούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τόν τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποιος υποστήριζε οπως και η Νέα Δημοκρατία, πως τα στοιχεια για το έλλειμμα ηταν πλαστά!
               Ειναι γεγονός.
               Τα πλαστά στοιχεια που εδωσε ο Κώστας Σημίτης, που μας...άνοιξαν την πορτα της ΟΝΕ και η μετέπειτα ανακοινωση του Γιωργάκη Ανδρέα Παπανδρέου απο τό Καστελοριζο της...αιχμαλωσίας μας στο ΔΝΤ και φυσικα, η εδω άφιξη της Τροικα με τίς παρεμβάσεις της στην Κυβέρνηση, μας εφεραν σ'αυτη την αθλια κατάσταση!!! Η ευθύνη λοιπόν των Σημίτη και Γιωργάκη Παπανδρέου, ειναι Μ Ε Γ Α Λ Η και πρέπει να Δ Ι Κ Α Σ Τ Ο Υ Ν !
               Αυτή ειναι η αλήθεια, δυστυχώς.
 Γιώργος Κοντονής               

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου