ΦΙΑΣΚΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
               Τελικά τό Λιμανι της Θεσσαλονίκης, παραμένει ως εχει!
               Ο "μεγάλος" καί "τρομερός" Ρώσος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ναι αυτός που εχει κάνει δικό του (!;)  τόν ΠΑΟΚ εχασε τόν...μπούσουλα καί παρα λιγο να τινάξει με τα...καμώματά του, τό Λιμανι της Θεσσαλονίκης στόν αέρα!
              "Ειχαμε λοιπόν ενα νέο φιάσκο Σαββίδη, στή Θεσσαλονικη...", μου ειπε ενα πρωτοκλασατο στέλεχος του ΟΛΘ!
               Ετσι κινδυνεύει πλέον να τιναχθεί στόν αέρα, η αγοραπωλησία του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης στην εταιρία DIEP, Terminal Link, Belterra, που ειναι συμφερόντων του Ιβάν Σαββιδη!
               Γιατι;
               Διότι, η ρωσική τράπεζα, η οποία ειχε εκδώσει την σχετική εγγυητική επιστολή για λογαριασμό της εταιρίας του Σαββίδη, ΦΑΛΗΡΙΣΕ!!!
               Καί σύμφωνα με τίς δημοσιογραφικές πληροφορίες που ερχονται απο την Μόσχα  με αποφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας η συγκεκριμένη τράπεζα κρατικοποιειται, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει!!!
               Οι υπογραφές θα...πέσουν εαν ο κ. Σαββιδης μεχρι και τίς 21 Δεκεμβρίου 2017, εως δηλαδη την ερχόμενη Πέμπτη!
               Δέν ειναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πάντως πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα προλαβει, δέν θα μπορέσει να εχει νέα εγγυητική επιστολή κι'ετσι θα εχουμε μετα το φιάσκο της Σαουδικής Αραβίας ενα νέο φιάσκο για τό Λιμάνι Θεσσαλονίκης!
                Και μου αρεσει που η "Τσίπρας και Σία" Κυβερνηση, δια στόματος του υφυπουργού Οικονομίας του Στεργιου Πιτσιόρλα μας ελεγε μεχρι καί προχθές πως μεχρι το πρωίΐ της Παρασκευής (χθές δηλαδή...) θα ειχαμε την υπογραφή της σύμβασης και οτι ο ΟΛΘ θα άλλαζε σελίδα κι'ετσι οι...Κασσάνδρες θα έπεφταν!
                Προσωπικά πιστευω πως η υπόθεση θα πάρει αναβολή καί μάλιστα ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ!!!
                Μακάρι να πέσω εξω...
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου