ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                Τό άκουσα...
                Τό διάβασα...
                Τό μελέτησα καλά...
                Καί βγήκα απο τα ρούχα μου!
                Ναι!
                Ποτέ δέν ένιωσα τόση αηδία και πίκρα για Πρωθυπουργό!
                Την ωρα πού τα Ελληνόπουλα για να ζήσουν εργάζονται δωδεκάωρα, οχι πανω στο αντικείμενο που εχουν σπουδάσει, αλλά σε σούπερ μάρκετ, σε καφέ, σε μαγαζιά με μεροκάματο ΠΕΝΤΕ ή ΕΞΙ ευρώ, υπάρχουν κάποιοι αλλοι που παιρνουν ένα σωρό λεφτα, οχι γιατι το αξίζουν, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΟΝ ή ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!
                Ολοι αυτοί, που χωρίς προσόντα, εχουν κατακλυσει το γραφείο του πρωθυπουργού, κι'επειδή δέν χωράνε στα υπάρχοντα γραφεία και δέν υπάρχουν τόσες πολλές καρέκλες εκει στού Μαξίμου, σχεδόν ΟΛΟΙ στέκονται ΟΡΘΙΟΙ, κρατώντας εναν...φραπέ κι'ενα τσιγάρο!
                Εκείνο παντως που εχει μεγάλη, τεραστια σημασία ειναι το ποσο ακριβά πληρώνουμε αυτούς που αποτελούν και ειναι ο κομματικός στρατός του Τσίπρα...
                Αυτούς λοιπόν τούς πληρώνουμε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ με πάνω απο ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!
                Ναι...
                Δέν διαβάσατε λάθος!
                Τούς πληρώνουμε με περισσότερα απο 500 εκατομμύρια ευρώ τόν χρόνο!!!
                Καί τα δικά μας τα παιδιά, τα Ελληνόπουλα, με πλουσια προσόντα (χιλιάδες παιδιά με δύο ή και τρία Πανεπιστημιακά διπλώματα και με τρείς τουλαχιστον γλώσσες να μιλανε, πιανουν δουλειά με πεντε ή εξι ευρώ μεροκάμματο ή φευγουν για τό εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη, για δουλειά πανω στίς σπουδές τους!
                Ψέματα ειναι; Ε;
                Ομως για στον κομματικό στρατό που καποιοι ως μετακλητοί "υπάλληλοι" στο γραφείο του πρωθυπουργού "εργάζονται" χωρίς να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ, πληρώνουμε πανω απο 500 εκατομμύρια ευρώ τόν χρόνο!!!
                Αμεεεε!
                Καί ολα αυτά την ωρα που πανω εκεί στην Θράκη μας, οπως γραφει-αποκαλύπτει στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη, οι κάτοικοι παγώνουν στην κυριολεξία...
               Γιατι;
               Διότι ο Τσίπρας και η παρέα του, τούς εκοψε το επίδομα ανεργίας, τούς μείωσε το επίδομα θερμανσης και φυσικά τούς εχουν κόψει καί τα καυσόξυλα!
               Ντροπή Αλεξη.
               Ντροπή και ΑΙΣΧΟΣ!
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου