Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ...ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΗΝ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Μετά την Λήμνο όπου ο Πρωθυπουργός περπάτησε στούς δρόμους του νησιού, αντάλλαξε κουβέντες με τούς ντόπιους και μίλησε στήν 130 Πτέρυγα Μάχης και δέν είχαμε...παρατράγουδα, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στην Μυτιλήνη, όπου οι κάτοικοι τόν περίμεναν μετά...βαίων καί κλάδων! 
          Όμως οι 500 καί πλέον αστυνομικοί που τόν...συνόδευαν και άλλοι τόσοι που απ'ολη την Ελλάδα υπηρετούν στό νησί είχαν ακροβολιστεί σε κάθε σημείο τής Μυτιλήνης για να εμποδίσουν τούς αγανακτησμένους κατοίκους να πλησιάσουν στο σημείο όπου ο Πρωθυπουργός μίλησε...







          Βέβαια οι κάτοικοι του όμορφου νησιού μας, στούς οποίους ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ να μπουν στην Μυτιλήνη με τα αυτοκίνητα τους  ή να φθάσουν με πούλμαν κατά ομάδες, κατάφεραν να κάνουν πορεία και να διαμαρτυρηθούν για τόν εμπαιγμό που τούς έκανε η Κυβέρνηση και ο Τσίπρας με την παρέα του!          Αψηφώντας λοιπόν τα χημικά (ήταν αρκετά!) και τίς μάχες (κι'αυτές ήταν αρκετές!) έκαναν την πορεία-διαμαρτυρία και φυσικά έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Πρωθυπουργό που λίγο μετά καί με καθυστέρηση μιας ώρας και ενός τετάρτου μίλησε στούς (κατά)δικούς του!







          Μίλησε καί δέν είπε Τ Ι Π Ο Τ Α, απλώς τά έβαλε με την Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως "κάποιοι δέν ήθελαν να είμαι εδώ σήμερα"! Είπε ακόμα ότι για όλα όσα γίνονται με την άφιξη στο νησί των προσφύγων  κατά χιλιάδες "φταίει η ΕΕ"!!! Δέν μας είπε όμως που πάνε τα εκατομμύρια των ευρώ που μας δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση!
          Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε κατάδικό του ακροατήριο που ήταν υπουργοί, βουλευτές, μέλη της ΚΕ τού ΣΥΡΙΖΑ και σε 500 αστυνομικούς που είχαν την εντολή να φυλάνε-προστατεύουν τον Πρωθυπουργό!







           Καί όπως τόνισα ΔΕΝ ΕΙΠΕ Τ Ι Π Ο Τ Α !
           Το μόνο που υποστήριξε είναι το γεγονός πως για όλα και για τόν ΦΠΑ που δέν κατήργησε αντίθετα το αύξησε φταίει η Νέα Δημοκρατία!!!     
           Τι λέει;





            Τι δέν καταλαβαίνεις; Ε;
Γιώργος Κοντονής 
         






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου