Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Η Κυβέρνηση ζήλεψε...
          Ειδε τόν Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που ως εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Μανώλη Κεφαλογιάννη να πηγαίνει στην Ανδριανούπολη και να επισκέπτεται τούς δύο Έλληνες Στρατιωτικούς που βρίσκονται εδώ και περίπου 80 ημέρες στην φυλακή υψίστης ασφαλείας και ζήλεψε!    
         Ζήλεψε ακόμα και για το γεγονός πως πήγε στήν Ιμβρο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είχε επαφες με τούς ντόπιους αλλά ιδιαίτερα με τόν Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


          Ζήλεψε και καθημερινά ζηλεύει, λένε όλοι...
          Ετσι σε χρόνο ρεκόρ παρθηκε η απόφαση να επισκεφθεί τους δύο Στρατιωτικούς μας ο πρόεδρος της Βουλής και από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Βούτσης!    
         Δέν είχαν όμως υπολογίσει το τί θα συναντούσε εκεί στην Τουρκία ο κ. Βούτσης.



          Εκτός από την έρευνα σωματική κλπ οι Τούρκοι ανάγκασαν τόν πρόεδρο της Βουλής να βγάλει την ζώνη του (λές και ήταν κρατούμενος δολοφόνος - εγκληματίας! Ντροπή ρεε!) και να πάει στίς φυλακές δίνοντας άδεια να συνομιλήσει με τούς κρατούμενους δύο Στρατιωτικούς μας, για μια ώρα!
          Εκείνο που είναι όμως περίεργο, αποτελεί το γεγονός πως ο Νίκος Βούτσηε πήγε στίς φυλακές υψίστης ασφαλείας όχι από τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί εκεί, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟ!!!



          Από χώματινο δρόμο με τα...σαμαράκια του! Καί με την σκόνη να σηκώνεται στόν Ουρανό!
          Λέγεται πως αυτό έγινε επειδή ο κανονικός δρόμος ήταν...κλειστός, από κάποιους που έκαναν διαμαρτυρία!!!
          Έτσι οι Τούρκοι για την ασφάλεια του, όπως είπαν, έστειλαν τόν πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής με προπομπό ένα περιπολικό αυτοκίνητο της Τουρκικής Αστυνομίας,  από τον ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ - ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟ!!!
          Η ενέργεια αυτή των Τούρκων έκανε κακή εντύπωση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολοκληρη την Ευρώπη!
          Ντροπή 
Γιώργος Κοντονής 
          
         

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου