"ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ" ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Του έκτακτου απεσταλμένου μας.
             Ο Κυριάκος Μητσοτσκης βρίσκεται από χθές στην Ιμβρο.
             Εδώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τόν Οικουμενικό Πατριάρχη τον Παναγιώτατο κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος καί τόν ξενάγησε.    
             Πρέπει να τονίσω πως η νήσος Ίμβρος είναι ο τόπος καταγωγής και γέννησης του Οικουμενικού Πατριάρχη.


             Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και είχε συνομιλίες με τούς δασκάλους και τους μαθητές των δύο δημοτικών Ελληνικών Σχολείων. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε κι'εμαθε πολλά για την λειτουργία των δύο σχολείων.
             Ακόμα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επισκέφθηκε και τόν δήμαρχο Ίμβρου, με τόν οποίο και συζήτησε για τα έργα που γίνονται, εάν γίνονται εκεί και για τίς οποιες ελλείψεις υπάρχουν για την σωστή λειτουργία του δήμου...
             Ενώ συνομίλησε και με τόν κόσμο, ο οποίος του είπε.  
           "Να έρθεις και ως πρωθυπουργός στην Ιμβρο..."              Το βράδυ (χθές) μαζί με τόν Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο παρακολούθησε τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Οικουμενικού Πατριάρχη, από την εποχή που ο κ. Βαρθολομαίος ήταν μικρός μαθητής!
             Σήμερα αργά το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνοδεύεται από την σύζυγό του Μαρέβα θα παραστεί στα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης εκεί στον Ιμβρο, που θα κάνει ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.
      

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου