ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Ολοι.
       Ολοι οι Έλληνες που σκέπτονται Εθνικά, πανηγυρίσαμε για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο Τριπλούν και δακρύσαμε στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.
       Καί λέω Εθνικά, γιατι κάποιοι αντέδρασαν διαφορετικά!
       Οταν εγινε γνωστό πως η Παπαχρήστου νίκησε και πήρε την πρώτη θέση στό Τριπλούν όλη η ηγεσία της Χώρας με επικεφαλής τόν Προέδρο της Δημοκρατίας έστειλαν τηλεγραφήματα με μπράβο και συγχαρητήρια. 
       Μάλιστα ο πρωθυπουργός, όπως καί οι άλλοι πολιτικοί έγραψαν στο Τουιτερ συγχαρητήρια κι'ευχαρίστησαν την Παπαχρήστου για την επιτυχία της.
       Αυτό που έγραψε ο Τσίπρας δέν άρεσε στον Κυρίτση, ο οποίος κατέκρινε τόν πρωθυπουργό, λέγοντας πως δεν επρεπε να γράψει συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου, η οποία πρίν απο χρόνοα είχε γράψει κάτι που ενόχλησε τότε τον Κυρίτση καί την παρεά του!
       Αληθεια ρεε (ψεύτο)μαγκα Κυρίτση το κόμμα σου κι'εσύ κρίνεις τα χρυσά μετάλλια των αθλητών σύμφωνα με τα πολιτικά φρονήματά  τους;
       Ντροπή!    
       Κι'εχει δίκιο η κ. Παπαχρήστου να λεέι "έχω ζητήσει 100 φορές συγγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Θέλουν να με σταυρώσουν;"!



       Βέβαια δέν ξέρω τι σκέφτεται ο κ. Κυρτίτσης;
       Τόν ρωτώ όμως.
       Εσυ ποτε σήκωσες την Ελληνική Σημαία τόσο ψηλά και πότε χάρη σε δική σου επιτυχία ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος;
       Π ο τ έ !
       Τότε δέν έχεις το δικαιώματα να λές και να γράφεις μαλ...βλακείες!
       Ελπίζω να καταλαβαίνεις... Ε;
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου