ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Εδω και δυό χρόνια είχε να λειτουργήσει η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά.
       Επαναλειτούργησε εφέτος χάρη στην χρηματική βοήθεια του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
       Ειναι γεγονός πως ο κ. Μαρινάκης παραμένει πάντα δίπλα σε όλλους τούς πολίτες του Πειραιά, αλλά καί όχι μόνο.
       Ύστερα λοιπόν απο τίς οδηγιές που έδωσε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ο ιστορικός σύλλογος της Ελλαδος συνεχίζει να στέκεται, να ειναι δίπλα στό σπουδαιό κοινωνικό έργο που επιτελεί εδω καί δεκάδες τώρα χρονια η Ιερά Μητρόπολης του Πειραιά και ο σεβασσμιότατος Μητροπολιτης κ. Σεραφείμ.
       Ο Θρύλος και βεβαίως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν αναλάβει με αποκλειστικό τρόπο την λειτουργία καί την τροφοδοσιά της κατασκήνωσης, που τους καλοκαιρινούς μήνες φιλοξενεί 2.000 με 3.000 παιδιά όχι μόνον απο τόν Πειραιά αλλά απ'ολη την Ελλάδα.
       Πρέπει να υπογραμμίσω πως ο Ολυμπιακός αγόρασε για λογαριασμό της Μητρόπολης Πειραιά 5 στρέμματα δίπλα στίς εγκαταστάσεις κι'εφτιαξε ενα πρότυπο Αθλητικό Κέντρο.
      "Ο κ.  Μαρινάκης γαλουχήθηκε με τα ανάματα της φιλογένειας και της φιλοπατρίας απο τόν μακαριστό πατέρα του Μιλτιάδη, την εκλεκτή και ερίτιμη μητέρα του και προσφέρει αδιαπτώτως στόν Πειραιά και στην Πειραική Κοινωνία. Οπως ολοι οι Πειραιώτες γνωρίζουν προσφέρεται κάθε δυνατότητα για να αναπτύσσεται ο λαός μας και η κοινωνία μας...", είπε μιλώντας ο Σεβασμιότατος κ. Σεραφείμ.    
        Μιά λέξη ακόμα.
        Μπραβο στον κ. Μαρινάκη και στόν Ολυμπιακό!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου