ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!







Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Όλα όσα έγιναν προχθές στην Νέα Φιλαδέλφεια εκεί στην γέφυρα Βρυούλων και στη συνέχεια δίπλα στην Αγία Τριάδα όπου και υπό ανέγερση του γήπεδο της ΑΕΚ αποτελούν και είναι Ν Τ Ρ Ο Π Η !
      Στίς άνανδρες επιθέσεις των χούλιγκαν της ΑΕΚ κατά των αστυνομικών που είχαν ειδοποιηθεί ότι οι χούλιγκαν περίμεναν το πότε θα περάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού δύο είναι τα στοιχεία-ντοκουμέντα.
      Το ποιός έδωσε εντολή να πάει εκεί η ομάδα ΔΙΑΣ χωρίς τα απαραίτητα όπλα...
      Και δεύτερον οι χούλιγκαν επετέθησαν πισώπλατα ΥΠΟΥΛΑ κατά των αστυνομικών και τραυμάτισαν  σοβαρά 6 και τον αρχιφύλακα ΗΡΩΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ!
      Θα πρέπει όμως ο αρμόδιος υπουργός να στείλει την ανάλογη δύναμη στην Ασφάλεια ΑΤ της Νέας Φιλαδελφειας γιατί όπως είπαν οι χούλιγκαν της ΑΕΚ είμαστε ακόμα στην αρχή τονίζοντας πως ΤΑ ΧΕΙΡΙΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
      Ο διοικητής Ασφαλειας αστυνόμος Αδάμ Ηλιακόπουλος που ήταν εκείνες τις ώρες στο καθήκον μένοντας μέχρι το πρωί προσπάθησε με την λίγη δύναμη που έχει να επιβάλλει την τάξη!
      Υπουργέ μου μήπως πρέπει να στείλεις περισσότερους άνδρες στην Ασφάλεια της Νέας Φιλαδέλφειας ώστε να λειτουργεί πιο σωστά και δυναμικά, γιατί όπως οι χούλιγκαν της ΑΕΚ τόνισαν «τα χειρότερα έρχονται»;
      Θα ήταν για τους Νεοφιλαδελφειωτες μια γενναία πράξη και θα σας το έχουν...
Γιώργος Κοντονής 




   

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου