ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Όλα έγιναν όπως το απαιτεί η περίσταση.
     Όπως τα θέλει το έθιμο.
     Στίς 11 ακριβώς έφθασε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ο κ. Γαβριήλ ο οποίος μετά το καλωσόρισμα τό δικό μου ευλόγησε την Αγιοβασιλιοπιτα του Συλλόγου Πελοποννησίων Νεας Φιλαδελφειας Χαλκιδόνας.
     Στην ομιλία του ο Σεβασμιότατος αφου αναφέρθηκε στο Σύλλογο των Πελοποννησίων τόνισε ότι «σήμερα επιβάλλεται να είμαστε ενωμένοι γιατί οι ημέρες είναι κρίσιμες». Και λίγο πρίν αποχωρήσει ευχήθηκε σε όλες και σε ολους καλή χρόνια.



         Τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε ο υποφαινόμενος.
         Στην προσφώνηση μου αναφέρθηκα στην εκδήλωση του Συλλόγου και στην απουσία του προέδρου Χαράλαμπου Μπόβου (είχε έκτακτη οικογενειακή υποχρέωση) ο οποίος για 35 συναπτά έτη ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, στον οποίο είναι ο στυλοβάτης!
       «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ο ένας για ολους και όλοι για τον έναν. Γιατί μόνο ενωμένοι θα είμαστε δυνατοί. Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη ύστερα από αυτά που περνάμε με τον Ερντογάν και τους άλλους...», είπα και κάλεσα τον Σεβασμιοτατο να ευλογήσει την Αγιοβασιλιόπιτα.
         Από τον Δήμο (απουσίαζε ως συνήθως ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος) ήταν πολλοί αντιδήμαρχοι και από την αντιπολίτευση ο Χάρης Τομπούλογλου με την ομάδα του.
         Τον Περιφερειάρχη Αττικής εκπροσώπησε η Περιφερριακή Σύμβουλος της Παράταξης του η Σοφία Αλημάρα.
         Καλεσμένος μου ήταν ο γνωστός ποινικολόγος δικηγόρος της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας ο καλός μου φίλος Θανάσης Χρ. Ζαχόπουλος και η σύζυγός του η αστυνόμος Ιωάννα Ζαρκαλη.
         Στο τέλος ευχηθήκαμε καλή χρονιά και ανανεωσαμε το ραντεβού μας για το 2021.
         Καλή χρονιά
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου