ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
    Είναι γεγονός.
    Άλλωστε το ομολογούν, το φωνάζουν, το διατυμπανίζουν το γράφουν στον Τύπο ΟΛΟΙ και ιδιαίτερα πολύ οι ασθενείς  Ολοι αυτοί, άνδρες και γυναίκες που βρήκαν την υγειά τους.
    Που βρήκαν ζεστασία στην αγκαλιά της διευθύντριας του Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, της Dr Ελένης Αθανασίου, και την ανοικτή καρδιά των ιατρών, των ακτινοθεραπευτριών και όλου του προσωπικού του Τμήματος και κάνοντας με άψογο και τέλειο τρόπο την θεραπεία τους επέστρεψαν στη ζωή θεραπευμένοι. Και πρέπει με την ευκαιρία να υπογραμμίσω πως εάν το Τμήμα είχε και δεύτερο μηχάνημα (ο χώρος ειδικά διαρρυθμισμένος είναι έτοιμος να δεχθεί και να μπει αμέσως σε λειτουργία το μηχάνημα που υπάρχει, αλλά κάτι γίνεται και χάνεται στον...δρόμο!..) τότε δέν θα υπήρχε λίστα αναμονής και οι ασθενείς θα επιβαρύνονταν λιγότερο. Για το θέμα αυτό έχω μίλησε σε εκπομπές τόσο με την κ. Αθανασίου, που τόνισε πως το δεύτερο μηχάνημα θα έλυνε τα χέρια των ιατρών και των χειριστών αντινοθεραπείας οσο και με τον υπουργό Υγείας τον φίλο μου  Βασίλη Κικίλια που υποσχέθηκε να βρει άμεσα λύση!
     Όμως το σημερινό θέμα στο σχόλιο μου είναι η εκδήλωση της κοπής της Αγιοβασιλιόπιτας του Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτόν τους και την υπόσχεση πάνω από όλα και από ολους προέχει Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Dr Ελένη  Αθανασίου.
     Προσωπικά στο Τμήμα αυτό που ειναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα στο Τμήμα Ακτινοθεραυτικής Ογκολογίας, του Ογκολογικου ΓΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, εύχομαι καλή χρόνια με χαρά αγάπη επιτυχίες και κυρίως υγεία.
     Και του χρόνου.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου