Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΞΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Κάνοντας οι ειδικοί των μετρήσεων θεαματικότητας των εκπομπών στα κανάλια τον απολογισμό της χρονιάς, βλέπουν πως ο «δικός μας άνθρωπος» ο άνθρωπος που κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή μπαίνει σε πάνω από τρία εκατομμύρια σπιτια, ο συναδελφος Γιώργος Αυτιάς Δ Ι Κ Α Ι Α  και Α Ξ Ι Α αναδεικνύεται κάθε χρόνο Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και μάλιστα έχοντας τεράστια διαφορά από τους δευτεροτρίτους!
       Είναι γεγονός πως ο καλός μου φίλος Γιώργος Αυτιάς έχει κερδίσει την εκτίμηση, την αγάπη και τον σεβασμό όλων των Ελλήνων, τους οποίους ενημερώνει πάντοτε έγκυρα και έγκαιρα, σωστά και μέσα από την πηγή των ειδήσεων. 
       Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν, είναι και θα είναι σε κάθε εκπομπή του μπροστάρης των γεγονότων. Μαζί με την ομάδα του τους επιστήμονες και τους δημοσιογράφους λέει-παρουσιάζει θέματα ειδήσεις πριν αυτά, πριν από αυτές βγουν στα άλλα κανάλια!




      Συνέχεια αναφέρεται σε κάτι και την ίδια στιγμή το πρόβλημα λύνεται! Πολλά προβλήματα που απασχολούσαν τα δυο εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες συνταξιούχους ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ! 
       Οι αδικημένοι που έτρεξαν στον Γιώργο Αυτιά και είπαν το πρόβλημά τους βρήκαν λύση δίκαιη και σωστή.
       Δέν είναι υπερβολή να τονίσω πως χάρη στον Γιώργο Αυτιά δόθηκαν εγκαίρως τα αναδρομικά της επικουρικής σύνταξης. Έγινε γνωστό πως τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο θα δοθούν οι αυξήσεις και τα αναδρομικά στις κυρίες συντάξεις (μπορεί εφάπαξ ή με δόσεις!) και στις επικουρικές με δική του πρόταση!
         Και δέν είναι μόνο αυτά. Ο Γιώργος Αυτιάς λέει τις ειδήσεις και στην υπόλοιπη επικαιρότητα, εκτός από τα οικονομικά, πρωτος και με διαφορά από όλους τους άλλους.

         Να γιατί όλος ο κόσμος παρακολουθεί την εκπομπή του (ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΙ Σάββατο και Κυριακή 06.00- 10.00) και λατρεύει τον Γιώργο Αυτιά.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου