ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΝΙΚΗΣΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!


Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Τελικά ο νόμος του ποδοσφαίρου τηρήθηκε 
     στον αγώνα Μάντσεστερ Σιτι Ολυμπιακός 
     στο ακέραιο!
     Η Αγγλική ομαδα του ενος και πλέον δις 
     εκατομμυρίου ευρώ νίκησε τα εκατό 
     εκατομμύρια ευρώ 
     Πιο συγκεκριμένα.
ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!
     Τελικά ο Ολυμπιακός με τις πέντε απουσίες δεν τα κατάφερε ούτε απόψε. Έχασε για την ακρίβεια ξαναέχασε στο «Γεωργιος Καραισκάκης» με 1-0 με γκολ που πέτυχε στο 36 ο Φοντεν ύστερα από ωραίο συνδιασμό, από την Μάντσεστερ.
     Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέν ήταν καλός, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο κλείστηκε στα καρέ του με την Μάντσεστερ Σιτι να κάνει ότι θέλει! Βέβαια μπροστά της βρήκε τον Σα που είχε κατεβάσει τα ρολά! 
     Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε. Οι ερυθρόλευκοι έγιναν πιο επιθετικοί και «πάτησαν» περιοχή! Μάλιστα προς το τέλος του αγώνα οι Άγγλοι τα χρειάστηκαν, όταν ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή έπιασε δυνατό σουτ που πέρασε ομως μόλις αουτ. Το ίδιο σκηνικό και προς το τέλος τους αγώνα όταν η μπάλα πέρασε συρτά και παράλληλα με την γραμμή της εστίας της Μάντσεστερ Σιτι 
     Από εδώ και μετά.
     Ο νταμπλουχος της Ελλάδος πρέπει να νικήσει και στα δύο επόμενα παιχνίδι. Στην Γαλλία την Μαρσειγ και στο «Γεώργιος Καραισκάκης» την Πόρτο. Μάλιστα την Πόρτο θα πρέπει να νικήσει με ένα γκόλ παραπάνω με 3-0! Εάν ομως η Πόρτο καταφέρει και πάρει την ισοπαλία από την Μάντσεστερ Σιτι τότε κανένα σενάριο δεν παίζει!
Η Πόρτο πάει στους 16 του Τσάσμπιον Λιγκ και ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ!
     Ο Ολυμπιακός σε ολόκληρο το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σιτι έκανε  μόλις 2 τελικές έναντι 21 της Αγγλικής ομαδος!!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου