ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Όχι!
        Αυτός ο Ολυμπιακός που είδαμε το βράδυ
        της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καραισκάκης»
        ΔΕΝ ήταν ο δικός μας Ολυμπιακός!
        ΔΕΝ ήταν αυτός που ξέρουμε.
        Ο ανταγωνιστικός.
        Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση.
        Η ομάδα που δεν τα εγκαταλείπει.
        Και που στόχος της είναι ΜΟΝΟ η Ν Ι Κ Η !
        Ήταν -δυστυχώς- α γ ν ώ ρ ι σ τ ο s  ο
        Ολυμπιακός που με το δώρο από την Αγγλία 
        προκρίθηκε στις 32 του Γιουρόπα Λιγκ!
        Ή μήπως κάνω λάθος;
ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!
     Ήταν μια «μαύρη βραδιά» για τον Ολυμπιακό η Τετάρτη! Και παρά λίγο να τα χάσει όλα από δικά του λάθη!
      Ο τελευταίος αγώνας στους Ομίλους για το Τσάμπιονς Λιγκ με την δεύτερη Πόρτο (πρώτη η Μάντσεστερ Σίτι) είχε πάρει μορφή ενός τελικού.
      Στον αγώνα αυτόν η Ελληνική ομάδα έπαιζε τους κόπους μιας χρονιάς! Το γνώριζαν όλοι. Διοίκηση. Προπονητές. Και ποδοσφαιριστές. Το γνώριζαν και είχαν δώσει όρκο «για νίκη πρόκριση»!
       Τίποτα όμως δεν προέβλεπε την εξέλιξη της βραδιάς. Όλα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Πόρτο είχε έρθει χωρίς επτά στελέχη της, αλλά με μικρούς σε ηλικία «παίκτες μηχανάκια» που έκαναν από την αρχή του αγώνα «άνω κάτω» τον Ολυμπιακό!
       Ουδείς πίστευε αυτό που έβλεπε!
       Έτσι ο Ολυμπιακός που είχε ανάγκη από την νίκη ή τουλάχιστον από την ισοπαλία για να συνεχίσει στην Ευρώπη, έμεινε από νωρίς σε ρόλο κομπάρσου! Αποτέλεσμα η Πόρτο να σημειώσει δυο γκολ και ο Ολυμπιακός να μένει...ξεκρέμαστος! Όσα ημίχρονα και αν έπαιζε ο Ολυμπιακός γκολ δεν θα έβαζε!..
        Ύστερα από όλα αυτά, η προσοχή της Ελληνικής ομάδας στράφηκε στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι έπαιζε με την Γαλλική Μαρσέιγ η οποία με νίκη έπαιρνε αυτή το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ησύχασαν μόνο όταν έμαθαν πως η Αγγλική ομάδα κέρδισε με 3-0!
         Η βοήθεια λοιπόν. Το Χριστουγεννιάτικο δώρο στον νταμπλούχο Ολυμπιακό, για να συνεχίσει στην Ευρώπη, ήρθε από το Μάντσεστερ! Κατά τα άλλα όλοι στον Ολυμπιακό προσπαθούν να ξεχάσουν αυτή την «μαύρη βραδιά»! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου