ΤΩΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!

 

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
    Ο λαός μας είναι πραγματικά σοφός!
    Έτσι με τα γνωμικά του, με τρεις κουβέντες βάζει τα πράγματα στη θέση τους!
    Χαρακτηριστικό είναι αυτό που λέει «Φυλάξου από αυτόν που έχεις ευεργετήσει. Γιατί θα είναι ο πρώτος που θα θελήσει να σε στείλει από εκεί που ήρθες…»! Είναι σίγουρο λοιπόν πως θα υπογράψει πρώτος το τέλος σου!
     Κάτι τέτοιο έγινε και με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας τον Γιώργο Κύρτσο. Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή και του έδωσε την δυνατότητα να εισπράτει πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, αυτός ο Κύρτσος καθημερινά κάνει επιθέσεις κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου του πρωθυπουργού! Έφθασε στο σημείο να κρίνει με απαράδεκτες εκφράσεις μάλιστα τις αποφάσεις του ανθρώπου που τον ευεργέτησε για μια ακόμη τετραετία, τονίζοντας πως «οι επιλογές του Μητσοτάκη για την πανδημία είναι εθνική ντροπή»! 
       Γενική ντροπή κύριε ευρωβουλευτή είναι η δική σου στάση. Όμως δεν φταις εσύ. Φταίνε οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες που σε  ψήφισαν και σου έδωσαν το δικαίωμα να κορδώνεσαι και να κοιτάζεις όλους εμάς σαν να είμαστε από άλλο πλανήτη! Βέβαια τα κάνεις όλα αυτά γιατί ξέρεις πως η θητεία σου στην Ευρωβουλή έχει ημερομηνία λήξης! Ο λαός θα σε στείλει στα αζήτητα! Εκεί όπου ανήκεις! Θα μου πεις πως δεν έχεις καμία σχέση με τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Εάν ήσουν εντάξει, όπως λες, θα έπρεπε από την αρχή να μην αποδεχθείς την πρόταση του πρωθυπουργού, ώστε σήμερα να μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε κριτική!    
       Βλέποντας όλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχεται τώρα πως έκανε λάθος επιλογές. Όπως παραδέχεται πως απέκλεισε από το ψηφοδέλτιο άτομα με  μόρφωση και αξιοπρέπεια. Άτομα που θα δούλευαν στο Ευρωκοινοβούλιο με όλες τους τις δυνάμεις για τα συμφέροντα της Ελλάδος, και των Ελλήνων πολιτών. Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός που πήρε «το αρνητικό και κακό μήνυμα από τον Κύρτσο», είναι  έτοιμος να διορθώσει την αδικία. Έτσι στις επόμενες Ευρωεκλογές θα συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή με άτομα που θα έχουν όρεξη για δουλειά και το σπουδαιότερο θα προασπίζονται τα δίκαια της Ελλάδος και των Ελλήνων.   
          Έγινα αντιληπτός;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου