ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΦΙΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ     ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
     Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που για 5η συνεχόμενη φορά με εξέλεξαν ομόφωνα πρόεδρο του Συνδέσμου Δημοσιογράφων Φίλων Ολυμπιακού.
       «Στην ειδική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Δημοσιογράφων Φίλων Ολυμπιακού εξελέγη ομόφωνα και μάλιστα για πέμπτη συνεχόμενη φορά, ο γνωστός Δημοσιογραφος, από την παλια «φουρνιά» των αθλητικών συντακτών, Γιώργος Κοντονής, ο οποίος δήλωσε πως «στόχος και σκοπός του νέου διοικητικού συμβουλίου, είναι η σωστή προβολή του Ολυμπιακού μας στον οποίο ευχόμαστε καλή πορεία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και κατάκτηση του 47 πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας»! Για τον Σύνδεσμο τόνισε οτι «προσπάθεια μας θα είναι να κάνουμε ενα ακόμη βήμα μπροστά»!
       Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο γνωστός Δημοσιογραφος  με πολλά χιλιόμετρα στην πορεία του πολιτικού ρεπορτάζ και οχι μόνο ο Παύλος Αλέπης που τόνισε πως «ο Σύνδεσμος θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στον μεγάλο Ολυμπιακό μας», 
       Για 22η χρονιά Γενικός Γραμματέας αναλαμβάνει ο Δημοσιογραφος γνωστός για τις εκπληκτικές μουσικές εκπομπές του και οχι μόνο, ο Πέτρος Καντιάνης, που είπε οτι «υποχρέωση του Συνδεσμιυ μας είναι η στήριξη του Θρύλου σε όλα τα θέματα».
       Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Δημοσιογράφων Φίλων Ολυμπιακού απαρτίζεται ακόμη απο τους Γιώργο Σπανίδη (επι των οικονομικών), Στέφανο Φραντζή, (επι των media) Αργυρή Κωστάκη (επι των δημοσίων σχέσεων) και Δημήτρη Λεσάκη.»!
        Δείτε τι γράφει σήμερα το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου