ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Ούτε και τώρα πέτυχε νίκη η Εθνική μας ποδοσφαιρική ομάδα. Όχι επειδή δεν ήταν καλή. Αλλά γιατί δεν έχει αυτοπεποίθηση. Δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένη. Έτσι δεν μπορεί να κρατήσει μέχρι το τέλος το σκορ που έτυχε να σημειώσει κατά την διάρκεια του αγώνα!
       Οι επιλογές του Φαν’τ Σιπ έχουν πολλές φορές αμφισβητηθεί από όλους! Μόνο η ΕΠΟ δεν μπορεί να δει καθαρά! Και γι'αυτο το πρόβλημα θα παραμένει άλυτο! Και όσο είναι στο τιμόνι της Εθνικής μας ο Σιπ χαΐρι δεν πρόκειται να δούμε!
       Στον αγώνα στην Πρίστινα η ομάδα μας όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ (προηγηθήκαμε με 1-0) αλλά ζήτησε από τους διεθνείς μας να γυρίσουν πίσω και να προστατεύσουν το 1-0, λες και το Κόσοβο ήταν η Παγκόσμια πρωταθλήτρια! 
       Αφήστε που έκανε αλλαγές, τέτοιες που έδωσαν το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να μπει και να εγκατασταθεί μόνιμα στα καρέ της ομάδας μας με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του αγώνα.
        Και την απώλεια αυτών των βαθμών την χρεώνεται ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος είμαι σίγουρος πως δεν έχει ακόμη καταλάβει που βρίσκεται και τι έχει γίνει! Και φυσικά τι έχει ο ιδιος κάνει. Τα λάθη του σοβαρά και επιπόλαια!
        Με το 1-1 στην Πρίστινα η Εθνική μας έχασε και το τραίνο για τους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Κατάρ! Βέβαια εάν χάσουμε και τον αγώνα με την Σουηδία (την Τετάρτη) στο ΟΑΚΑ τότε και μαθηματικά είμαστε έξω από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!  Όχι πως τώρα είμαστε μέσα…Έτσι;
        Ο Ζαγοράκης άνθρωπος της μπάλας γνωρίζει πως τα πάντα με την υπόθεση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Καιρός είναι λοιπόν να του δώσει τα παπούτσια του στο χέρι!
        Να τον στείλει μια ώρα γρηγορότερα στην Ολλανδία! Δεν πάει άλλο. Μας έχει κουράσει με τις πολλές ήττες…
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου