ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!



    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
    ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
    Ως είχε δικαίωμα η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ζητά την ακύρωση της απόφασης που πήρε η γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκας, για τα Τηλεοπτικά Δικαιώματα των ΠΑΕ. 
    Με την απόφαση αυτή η κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όλων των ΠΑΕ περνά από την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024 στον συνεταιρισμό. 
    Ο Ολυμπιακός και μαζί του και ο Παναθηναϊκός θέλει να διαχειρίζεται να διαπραγματεύεται όπως του δίνει το δικαίωμα ο νόμος μόνος  του. Και αυτό είναι το σωστό. Η κάθε ΠΑΕ να διαπραγματεύεται τα τηλεοπτικά της δικαιώματα μόνη της.
  «Η ερυθρόλευκη ομάδα εστίασε την ένσταση της στο νόμο που δίνει την δυνατότητα σε κάθε ΠΑΕ της κατηγορίας να διαπραγματεύεται μόνη της τα τηλεοπτικά δικαιώματα της». Δήλωσε εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.
     Να επαναλάβω πως κατά της κεντρικής διαχείρισης έχει ταχθεί με την ψήφο του και ο Παναθηναϊκός.
     Η ένσταση-προσφυγή του Ολυμπιακού θα συζητηθεί ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου στις 5 Οκτωβρίου 2021.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής. 
«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής»
      Αυτά υποστηρίζει στην ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ο οποίος μαζί με τον Παναθηναϊκό είπαν και λένε όχι σε όλα όσα θέλει να περάσει η Λίγκα.
      Και εδώ που τα λέμε έχουν δίκιο!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου