ΟΒΙΔΑ ΤΟΥ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ…ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΒΕΛΓΙΚΗ ΑΝΤΒΕΡΠ!



     ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
     ΜΕ ΟΒΙΔΑ ΤΟΥ ΡΕΑΤΣΟΥΚ ΣΤΟ 85’
    «ΞΕΡΑΝΕ» ΤΗΝ ΑΝΤΒΕΡΠ ΜΕ 2-1!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Με ένα εντυπωσιακό γκολ του Ρέατσουκ που σημειώθηκε στο 85’ ο Ολυμπιακός νίκησε την Βελγική Αντβέρπ με 2-1 και βρίσκεται επικεφαλής της βαθμολογίας του Ομίλου, ύστερα από το 1-1 της Άιντραχτ με την Φενέρμπαχτσε.
       Ο Ολυμπιακός στο 38 λεπτό σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε σαν οφσαιντ! Ο Καμαρά εκανε σέντρα ο Ελ Αραμπί ακούμπησε την μπάλα και την εστειλε στα δίκτυα της Αντβέρπ. Η φάση εξετάστηκε και απο το VAR που έδειξε πως το...πόδι του Ελ Αραμπί ηταν οφσαιντ.
        Στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομαδες εδειξαν την διάθεση τους να παίξουν καλή μπάλα και να πάρουν την νίκη. Ο Ολυμπιακός ειχε κατοχή μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
        Ηταν το 53 λεπτό οταν απο τα δεξιά ο Καμαρά εκανε έξυπνη σέντρα και ο Ελ Αραμπί με ωραία κεφαλιά εστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Αντβέρπ σημειώνοντας το 1-0.
        Ο Σαμάτα στο 75’ με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Βάτσλικ ισφοφαρίζοντας σε 1-1 για λογαριασμό του Αντβέρπ.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-1
        Στο 85 λεπτό ο Βρουσάι κράτησε την μπάλα εντολές περιοχής και γυρισε στον Ρεατσουκ ο οποιος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίκτυα της Αντβέρπ σημειώνοντας το 2-1 για τον Ολυμπιακό.
        Ο Πορτογάλος προπονητής ξεκίνησε τον αγώνα κατά της Βελγικής Αντβέρπ με τους πιο ετοιμοπόλεμους του Ολυμπιακού. Έπαιξαν ο Μαντί Καμαρά και ο μικρός ο 18 χρόνος Α Καμαρά. Δεξιός μπακ αγωνίστηκα ο νεαρός ο 20 χρόνος Πολωνός Καρμποβνικ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου