ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΤΟΥ!!!



   ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ…
    Είναι κάποια πράγματα που φαίνονται από την αρχή!
    Ο Ολυμπιακός Β’ με παίκτες της Κ19 παίζει ωραία μπάλα. Όμως οι αντίπαλοι τους προσπαθούν με διαφορά «κόλπα» να αρπάξουν την νίκη και τα καταφέρνουν.. 
    Εάν δε πέσουν σε διαιτητή που για να παίζει έχει προσκυνήσει όλους τους δήθεν εκσυγχρονιστές τότε ο Ολυμπιακοπς ειναι σφαγμένος από χέρι!!! 
    Παρακολουθώ τον αγώνα Αλμωπού Αριδαίας Ολυμπιακού Β’ και μπορώ να πως τετοια σκληρότητα από την γηπεδούχο ομάδα δεν την περίμενα! Πολλά φάουλ. Κτυπήματα εν ψυχρώ στους παίκτες του Ολυμπιακού χωρίς ο διαιτητής όχι να δείξει κίτρινη κάρτα, αλλά ούτε να κάνει κάν παρατήρηση!
    Α, με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ρόβας από θέση οφσάιντ έστειλε την μπάλα πρώτα στο σώμα του τερματοφύλακα των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού και έπειτα στα δίκτυα! Δείτε και εσείς την φάση και θα διαπιστώσετε πως από θέση οφσάιντ ο Αλμωπός άνοιξε το σκορ.
     Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο ξεχασμένος από τους παίκτες του Ολυμπιακού Β’ Ρόβας κατάφερε και πέτυχε το 2-0.
     Στο 58 οι μικροί του Ολυμπιακού ζήτησαν πέναλτυ αλλά ο διαιτητής ζήτησε να συνεχιστεί ο αγώνας.
     Στη συνέχεια ο πάγκος της ομάδας της Αριδαίας έκαναν άσεμνες χειρονομίες κατά των παικτών του Ολυμπιακού. Δημιουργήθηκε προς στιγμή πανικός και είδαμε κάποιους «φουσκωτούς» παράγοντες (;) του Αλμωπού να πρωταγωνιστούν στα επεισόδια! Ντροπή
     Το 3-0 έκανε ο Τρίκας  στο 90+6!
     Έχει δίκιο ο κόσμος γι’αυτό που λέει πως οι μικρές ομάδες όταν παίζουν με τις μεγάλες ακόμη και με τα τσικό τους, κάνουν τα πάντα όλα για να κερδίσουν παίζοντας ακόμη και σκληρά και πολλές φορές αντιαθλητικά.
      Αυτό δεν σημαίνει πως ο Αλμωπός δεν κέρδισε δίκαια!
      Ο διαιτητής του αγώνα δεν ξέρω το όνομα του αδίκησε σε κομβικά σημεία τους πιτσιρικάδες του  Ολυμπιακού Β’να

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου