ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!



ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
     «Σήμερα το ποδήλατο κερδίζει έδαφος…»! 
       Τόνισε αρχίζοντας την κουβέντα μας ο Στέφανος Γατσούλης, ο ιατρός που τον κέρδισε το επιχειρείν και ανέλαβε την επιχείρηση GATSOULIS (αντιπροσωπεία ποδηλάτων) εδώ στην Νεα Φιλαδέλφεια, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας μας!
        Με τον Στέφανο Γατσούλη κάναμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στον Ellada94.3fm το ποδήλατο που έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. 
      «Το ποδήλατο σήμερα άλλαξε σήμερα και έγινε περισσότερο ωφέλιμο για την ζωή μας…», τόνισε κ κ. Γατσούλης, ο οποίος απαντώντας στο ερώτημα «τη σημαίνει αυτό;» υποστήριξε πως το ποδήλατο προσφέρει πια μια άνετη μετακίνηση και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Συγκεκριμένα ο Στέφανος Γατσούλης είπε. «Μιλάω για το ηλεκτρικό ποδήλατο που σιγά σιγά κερδίζει έδαφος. Με ένα ευρώ ρεύμα  (τόσο γεμίζει η μπαταρία!) η μετακίνηση σου στην πόλη γίνεται άνετα, σίγουρα και χωρίς αγωνία για το που θα παρκάρω! Το ηλεκτρικό ποδήλατο μας πηγαίνει μα ασφάλεια παντού…»!        Στο ερώτημα μου «αν είναι ακριβό; Πόσο κοστίζει δηλαδή, ο κ. Γατσούλης τόνισε πως «το κόστος για ένα καλό και όχι κινεζικό ηλεκτρικό ποδήλατο είναι στα 2.500 ευρω! Μπορεί να…τσιμπάει λίγο, όμως με το πριμ που δίνει η Κυβέρνηση η αξία του πέφτει χαμηλά. Πηγαίνει στα 1750 ευρώ»! Σημείωσε και συνέχισε ο Στέφανος Γατσούλης. «Πρόσφατα αγόρασε τρία ηλεκτρικά ποδήλατα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και κάποιοι υπουργοί…»!
       Και ο Στέφανος Γατσούλης κατέληξε. «Το ποδήλατο που είναι το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο μπορεί τωρα που τα πετρελαιοειδή να παίρνουν την ανηφόρα, να είναι μια μεγάλη και αξιόπιστη λύση…»!!
       Το ποδήλατο λοιπόν μπαίνει σιγά σιγά και κυριαρχεί στην ζωή μας
       Ο Στέφανος Γατσούλης από το ελεύθερο  Ραδιόφωνο ellada94,3fm ανακοίνωσε την υποψηφιότητα ως δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου