Ο… «ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ» ΗΤΑΝ Ο Λ Α Τ Α Λ Ε Φ Τ Α !

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 
     Ναι όλα τα λεφτά για τα παιδικά μου χρόνια ήταν όταν το σκυλάκι μου ο Αζορ που το βλέπε κοντά μου ήταν όταν στο δίτερμα έπαιζε τερματοφύλακας ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!



#georgekontonis#
  ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...
Πωω... Πωωω!
Τι βρήκα τωρα!
Ειναι μια φωτογραφία, που έχει ξεπεράσει τα 55 χρόνια της!!!
Και δείχνει τα παιδικά ανέμελα χρόνια μου!!!
Ειναι όντως μια ιστορική φωτογραφία για μένα!!!
Μια φωτογραφία που δείχνει την μεγάλη αγάπη που είχα και φυσικά έχω για την μπάλα!!! 
Για το ποδόσφαιρο!!!
Αλλα, που δείχνει ακόμα και το πάθος που είχα και που έχω, για τον μεγάλο μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!
Στην φωτογραφία, την οποία βρήκε πριν λιγο στο αρχείο μου, η Γαλήνη, βλεπετε αριστερά τον συμμαθητή και φίλος μου Κώστα, με την μπάλα στα πόδια, έτοιμος για την...έναρξη του αγώνα!!!
Ενώ δεξιά βλεπετε εμένα σε ηλικία δέκα ετών με την ερυθρόλευκη φανέλα (δυστυχώς δεν υπήρχαν τότε έγχρωμες φωτογραφιες), αλλα και το σκυλάκι μου, τον Αζορ στα χέρια, ο οποιος έπαιζε και...τερματοφύλακας στον αγώνα "ενας εναντίον ενός", που κάναμε τότε!!!
Διακρίνεται-φαίνεται καθαρά, ακόμα στη φωτογραφία αριστερά και το..."ειδικο" λευκό σεντόνι που είχα...αρπάξει απο την αείμνηστη μητέρα μου την Κυρα-Λεμονια Κοντονή και το οποίο ήταν...,το χρησιμοποιούσαμε πιο σωστα σαν...δίκτυα!!!!!
Αλλα...
Ναι, αλλα χρόνια!
Ωραία και αξέχαστα!!!
Την ιστορική αυτή φωτογραφία θέλω να την μοιραστώ μαζυ σας σήμερα που ο Ολυμπιακός μας, αγωνίζεται στο Ηρακλειο με τον Εργοτελη, ενώ την Τετάρτη υποδέχεται στο "Γεωργιος Καραισκακης", για το Τσάμπιονς Λιγκ, την μεγάλη Κυρία της Ιταλίας την Γιουβεντους!!!
Πάμε...
Παμε Θρυλε! Γερά!!!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου