ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!



ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Ένας Δανός διαιτητής που κράτησε οκτώ λεπτά αντί έξι λεπτά που είχε δείξει σφύριξε πέναλτυ σε μια φάση που ο καλύτερος ηθοποιός παίρνει μηδέν μπροστά στο πως έπεσε και με το VAR να δείχνει πέναλτυ, το οποίο στο 11 λεπτό ο Σπορρ μετέτρεψε σε γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1!
      Δίκαια ο Ολυμπιακός ΦΩΝΑΖΕΙ για το πέναλτυ, που έδωσε ο Δανός διαιτητής σώζοντας τον Παναθηναϊκό από την βέβαιη ήττα!
      Ντροπή 
      Ντροπή στην Μπαλταική ΕΠΟ που ορίζει διαιτητές τους οποίους κατευθύνει κιόλας σε δυο ορισμένες ομάδες! 
       Κάποτε πρέπει να επέμβει το κράτος καη η ΕΠΟ να σταθεί στο ύψος της!
       Ντροπή. 
       Με τον τρόπο αυτό χάνει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο! 
       Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια! 
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
      Οι ερυθρόλευκοι αν και ξεκίνησαν μουδιασμένα και έδωσαν χώρο στον Παναθηναϊκό που κέρδισε τρία κόρνερ στα ορωτα λεπτά, στη συνέχεια ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κράτησαν περισσότερο το κέντρο. Είχαν κατοχή μπάλας. Έφθασαν πολλάκις στην περιοχή του Μπρινιόλι ο οποίος τουλάχιστον πέντε φορές με ενστικτώδεις αποκρούσεις απομάκρυνε τον κίνδυνο! Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός εδικαιούτο τουλάχιστον ένα γκολ! Ήταν σαφώς καλύτερος του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέτυχε γκολ από θέση οφσαιντ. Το υπέδειξε αμέσως ο βοηθός και το επιβεβαίωσε και ο VARίστας!
      Στο πρώτο ημίχρονο ο Δανός διαιτητής της Μπαλταικής ΕΠΟ έδωσε πολλά φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού! Όταν κάποιος παίκτης της πράσινης ομάδας έπεφτε στο χορτάρι σφύριζε αμέσως φάουλ ξεσηκώνοντας την αποστολή του Ολυμπιακού. Μάλιστα έδειξε και κίτρινη κάρτα στον Μακαμπού γιατί μάρκαρε κάποιο παίκτη του Παναθηναϊκού. 
     Ο ιδιος ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός πάτησε πολλές φορές την περιοχή του Μπρινιόλι, χάνοντας ευκαιρίες για γκολ!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
      Στο 84 λεπτό ο Ελ Αραμπί έδωσε ωραία πάσα στον Πιερ Μπιέλ ο οποίος έπιασε δυνατό συρτό σουτ και η μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του Μπρινιόλι κάνοντας το 0-1

      Ο Ισπανός Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό 
      με τους πιο έτοιμους και τους καλύτερους 
      αυτή την συγκεκριμένη στιγμή, στο ντέρμπυ 
      των «αιωνίων», που ήταν όμως και παιχνίδι 
      αποδείξεων… 
      Μοναδικός στόχος και σκοπός η νίκη.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου