ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!



ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 0-0 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΕΚ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       ΟΛΟΙ δούλεψαν για τον Παναθηναϊκό! 
       Και ιδιαίτερα πολύ η Μπακτσική ΕΠΟ!
       Αλήθεια γιατί δεν φέρνουν διαιτητές από την Αγγλία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία;
       Τι έχει να πει η Μπαλταική διοίκηση;
       Αφήστε σας καταλάβαμε…
       Τώρα.
       Η ΑΕΚ «έπιασε» ίσως την καλύτερη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα!!  
       Έτσι, 
       Σκληρά και σε πολλές περιπτώσεις πολύ σκληρά ξεκίνησαν οι παίκτες της ΑΕΚ τον αγώνα, θέλοντας να μπλοκάρουν με αυτό τον τρόπο τα ατού του Ολυμπιακού.
       Βέβαια ο Σουηδός διαιτητής ανέχθηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού! Έδειξε προς το τέλος του ημιχρόνου μια κίτρινη κάρτα σε σκληρό μαρκάρισμα στον Παπασταθόπουλο, ο οποίος απεχώρησε κουτσαίνοντας στο τέλος του αγώνα από κτύπημα αντιπάλου του!
       Προσωπικά πιστεύω πως έπρεπε να είχαν δεχθεί και άλλοι παίκτες της κιτρινόμαυρης ομάδας κίτρινες αλλά καη κόκκινες κάρτες για πολύ σκληρά εως και αντικανονικά μαρκαρίσματα.           
      Πρέπει ομως να πω πως στο πρώτο 45 λεπτό η ΑΕΚ ήταν πιο κοντά πάτησε περισσότερες φορές στην περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά ο Πασχαλάκης ο Παπασταθόπουλος και ο Ντοη ήταν εκεί! 
       Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξα καλύτερα καη έφθασε κοντά στην επιτυχία ενός γκολ. Το πέτυχε αλλά ακυρώθηκε από το VAR!!
       Στο 16’ η ΑΕΚ έφθασε κοντά στο γκολ. Ο Γκαρσία πλάσαρε το κενό τέρμα του Ολυμπιακού μετά την επέμβαση του Πασχαλάκη, ο Παπασταθόπουλος όμως πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος!
«Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ»!
      Στο 58 λεπτό ο Μασούρας από δεξιά έκανε ψηλοκρεμαστή σέντρα πάσα και ο Κολομβιανός Χαμές Ροντρίγκες σημείωσε γκολ που ομως ακυρώθηκε από το Μπαλταικό VAR ως οφσαιντ του Μασούρα! «Ε,όχι και οφσαιντ…», έλεγαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού!
       Διπλή ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στο 74 λεπτό για να ανοίξει το σκορ με τον Παπασταθόπουλο και τον Μακαμπού. 
       Ο διαιτητής ήταν κάτω του μετρίου! Και τήρησε  κατά γράμμα τις θέσεις της Μπαλταικής ΕΠΟ!
       Ο εκλεκτός λοιπόν της Μπαλταικής διοίκησης της ΕΠΟ ο Σουηδός  ρέφερι έκανε, στην προσπάθεια του να κόψει δήθεν το καρπούζι στη μέση, πολλά πολλά λάθη τα περισσότερα εις βάρος του Ολυμπιακού! 
       Και τίθεται το ερώτημα γιατί ΟΛΟΙ οι εκλεκτοί διαιτητές της Μπαλταικής ΕΠΟ κάνουν λάθη ΜΟΝΟ εις βάρος μόνο του Ολυμπιακού;  
       Ε, εκεί στην Μπαλταική ΕΠΟ λίγη τσίπα δεν έχετε;
       Ντροπή ρεε
       Ντροπή!
       Με όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη πανέτοιμα 
       ο Ισπανός προπονητής Μίτσελ παρέταξε τον 
       Ολυμπιακό στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου