ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ





Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Είναι αλήθεια.
       ΟΛΟΙ βλέπουν τα Σαββατοκύριακα τον Γιώργο Αυτιά. Και εκείνο που έχει τεράστια ΑΞΙΑ είναι το γεγονός πως έχει κερδίσει παράλληλα με τα εκατομμύρια των εδώ Ελλήνων και ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Ευρώπη, στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία και σε κάθε γωνία ΟΛΩΝ των Ηπείρων!
        Χιλιάδες είναι εκείνοι που καθημερινά και όχι μόνο κατά την διάρκεια της εκπομπής του, του τηλεφωνούν και ζητούν να μεσολαβήσει για διάφορα θέματα-προβλήματα που τους απασχολούν. Ζητούν μάλιστα να μάθουν τι θα γίνει με τις συντάξεις τους και πως μπορούν όταν έρθουν-επιστρέψουν στην Χώρα μας, να παρουν πιο γρήγορα την σύνταξη τους!
        Στο γραφείο του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΙ χιλιάδες είναι οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έχουν έρθει και συνεχώς φθάνουν. Οι φίλοι τηλεθεατές ζητούν πληροφορίες για πολλά προβλήματα που τους απασχολούν. Και ο Παγκόσμιος Κυπελλούχος στην ενημέρωση και μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρωτος των πρώτων, ο μοναδικός Γιώργος Αυτιάς απαντά σε όλους και σε όλα με ιδιαίτερη προσοχή, δίνοντας τις σωστές απαντήσεις με την ειλικρίνεια που τον διακατέχει. 
        Η αγάπη του κόσμου για τον Γιώργο Αυτιά είναι εξαιρετικά, πολύ μεγάλη και φαίνεται τόσο από τα χιλιάδες μηνύματα που έρχονται όχι μόνο κατά την διάρκεια της εκπομπής, αλλά όλες τις ώρες της ημέρας και της νύκτας, με ευχές και πολλά ευχαριστώ. 
        Δείτε τι του έστειλε προχθές απο την Γερμανία ο Νικόλαος Χατζίνης. Είναι ένα video Tik Tok που τον παρουσιάζει στον αγώνα που κάνει και πως…ξεμπροστιάζει ολους εκείνους της κυβέρνησης Τσίπρα που έφεραν την χώρα στο χείλος του γκρεμού και έκαναν τους Έλληνες εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους φτωχούς και ζητιάνους των δικών τους χρημάτων!
         Γιώργος Αυτιάς ο δικός μας άνθρωπος.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου