ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ. ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ; ΑΡΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023



ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΝΝΗ!
      Σήμερα πέρασε από το σπίτι ειδικό συνεργείο και άφησε στο γραμματοκιβώτιο φυλλάδια υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Νέας Φιλαδελφείας - Χαλκηδόνας. Όλα της ίδιας παράταξης! Αυτής του νυν δημάρχου!
      Και λίγο αργότερα ένα άλλο ειδικό συνεργείο (πολλοί λένε πως μεταξύ αυτού του συνεργείου ήταν και δημοτικοί υπάλληλοι, κάτι που προσωπικά δεν το πιστεύω) ήρθε και ακούμπησε στην εξώπορτα το φυλλάδιο της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Βούρου που ζητά ανανέωση της θητείας της!!
       Ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο με βασικό τίτλο [ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ] έφθασα στο τι έκανε η ομάδα αυτή την τετραετία που πέρασε. Τίτλος. «Ήδη υλοποιήσαμε» με το «οι ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ μας που έγιναν πράξεις»! Κάδοι 933! Καφέ κάδοι 583 βιοαποβλήτων. Ενίσχυση με 4 σύγχρονα απορριμματοφόρα οχήματα. Και έγινε η αγορά ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος..!
       Και τώρα έρχεται το ΘΑ με το σχέδιο «ανάπτυξης για την περίοδο 2023 - 2028»! Τι θα κάνει δηλαδή η παράταξη στα επόμενα πέντε χρόνια! 
       Μα εκ του αποτελέσματος βγαίνει πως θα έχουμε μια από τα ίδια!
     «Αλήθεια που βρέθηκαν τόσα χρήματα για αυτή την ακριβή έκδοση του φυλλαδίου και λοιπόν εντύπων;» Αναρωτήθηκαν πολλοί δημότες και με παρακάλεσαν να αναφερθώ στον προβληματισμό τους αυτόν… 
       Πράγματι είναι πολλά τα λεφτά Γιάννη!!
       Έχει δίκιο ο κόσμος να αναρωτιέται για το που βρέθηκαν τα χρήματα την ώρα που,  η ακρίβεια των αγαθών διαβίωσης, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο;
      Υπάρχει απάντηση;
       Καλημέρα σας κ. Δήμαρχε. Έχετε τον λόγο. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου