Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 202


ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ 
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ! 
      Η υγεία του πρωθυπουργού φαίνεται πως αποκαταστάθηκε. Είναι καλύτερα. Έτσι δρν θα χαθεί άλλος χρόνος όπως λέει η ίδια η κυβέρνηση. Σήμερα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία ότι θα μιλήσει ο υπουργός Επικράτειας Μάκης Βορίδης που δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο όπως και η υφυπουργός για την οικογένεια. 
      Ίσως υπάρξει και ένας μίνι ανασχηματισμός.
      Ίδωμεν 
      Στο ρεπορτάζ αναφέρεται 
    «Σήμερα στις 12:00 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την ατζέντα να περιστρέφεται γύρω από το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.
     Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του αναμένεται να σταθούν ιδιαίτερα στο νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, αλλά δεν θα είναι το μόνο θέμα που θα συζητηθεί, καθώς η ατζέντα θα περιλαμβάνει και τα εξής θέματα:
     Παρουσίαση από τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.
     Παρουσίαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, και τον υφυπουργό, Γιάννη Μπούγα, του νομοσχεδίου για τον δικαστικό χάρτη.
Παρουσίαση από τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, και τον υφυπουργό, Γιώργο Κώτσηρα, του Στρατηγικού Σχεδίου για τον Απόδημο Ελληνισμό.
     Παρουσίαση από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, του νομοσχεδίου για τα μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/2065 σχετικά με την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου