ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2024





ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ 2024!
      Το νέο  α ν τ ά μ ω μ α  των Πελοποννησίων της Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας και φυσικά όλων όσων νοιώθουν Πελοποννήσιοι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου του 2024.
       Στο ΠΠΙΕΔ, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς, εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Σύλλογος των Πελοποννησίων ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ με δράση πολλών δεκαετιών υποδέχθηκαν καλωσόρισαν το 2024. 
       Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο δημοσιογράφος και μέλος του Συλλόγου Γιώργος Κοντονής, ο οποίος αναφέρθηκε στην ημέρα τονίζοντας. «Η σημερινή εκδήλωση συμπίπτει με το θάνατο του ηγέτη της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρου Κολοκοτρώνη το 1843 πριν από 181 χρόνια. Και με τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινης Αδελφοσύνης, που λέει σήμερα πολλά»!
        Μετά τις ευχές του Γιώργου Κοντονή, ο πρόεδρος των Πελοποννησίων ο Μπάμπης Μπόβος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην ιστορία του Συλλόγου και στη δεκαετία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ Γαβριήλ,του οποίου ανέγνωσε την φήμη, τονίζοντας πως κοντά είναι ο χρόνος για να αναλάβει τα καθήκοντα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.  
         Και ακολούθως ακούστηκε από τον Γιώργο Κοντονή το ΑΞΙΟΣ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου